Thuisleven.com
de Kerstshow bij Intratuin
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Kerst & Oud en Nieuw > Gratis uitje: de Kerstshow bij Intratuin – je kijkt je ogen uit!

Gratis uitje: de Kerstshow bij Intratuin – je kijkt je ogen uit!

Kun jij ook niet wachten tot het weer kerst is? Wij ook niet! In de vestigingen van Intratuin kun je gelukkig alvast genieten van een waanzinnige kerstshow. Ieder jaar toveren we met elkaar een sprookjeswereld tevoorschijn. De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering, leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste kerstbomen. Voor een echte kerstboom kun je vanaf eind november weer bij jouw vestiging terecht. Bij Intratuin vind je kerstdecoratie in alle soorten en stijlen om je huis helemaal klaar te maken voor de donkere dagen. Kom dus snel langs en geniet van de gezellige sfeer en onze prachtige kerstshow!

De Kerstshow van Intratuin

Het is in de weken voor Kerst altijd weer een echt uitje: de Kerstshow bij de Intratuin! Met het hele gezin gaan we er op een zaterdagmiddag naar toe. We zijn nog niet binnen of er klinken al diverse oooh’s en aaaah’s bij Elin! Ze vindt het prachtig. Ze hebben er bij de Intratuin weer veel werk van gemaakt om alles erg mooi op te stellen en mooie kerst- en wintertafereeltjes te maken. Natuurlijk horen daar heel veel lichtjes bij. En heb je nog wat kerstspullen nodig? Bij de Intratuin zul je vast en zeker slagen.

Op diverse plekken zijn ook fotoplekken gemaakt. Helaas wil Elin niet echt poseren voor een mooie foto, maar het idee is erg leuk! Voor ons is het geen mooi kerstkaartje geworden, maar een mooie foto kan ook een leuke fotokerstkaart worden.

Tuincafé

In het Tuincafé even lekker bijkomen met een bakje koffie/thee drinken en iets lekkers erbij. Of geniet er van een lekkere lunch. En zo maak je je Kerstuitje helemaal af!

Wij hebben genoten! En als u nog een leuk uitje zoekt met uw kinderen, dan is dit zeker een aanrader!

Lees ook:

Heb jij al eens een kijkje genomen bij de Kerstshow van Intratuin?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Ik hou zo van die kerstsfeer!!! Alleen zag ik dit jaar bij de Intratuin wel heel veel bont(achtig) en huiden liggen dat mijn beleving behoorlijk werd verpest. Kan daar niet zo goed tegen. Ben dit jaar ook maar één keer geweest waar ik normaliter wel vaker ga.

  • Mocht je in Helmond komen dan is Intratuin Nuenen ook zeker een aanrader. Die heeft ook Efteling dorpjes boven staan 😀

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics