Thuisleven.com
Gratis online Sinterklaasshow
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Sinterklaas > De grootste ONLINE Sinterklaasshow van Nederland! (gratis)

De grootste ONLINE Sinterklaasshow van Nederland! (gratis)

Samen met de (hele) school een coronaproof sinterklaasvoorstelling beleven? Omdat alle voorstellingen van Tijl Damen deze week geannuleerd zijn, treedt hij vrijdag 3 december 2021 gratis ONLINE op. Voor alle scholen in Nederland!

ONLINE Sinterklaasshow

De show wordt vrijdag 3 december drie keer gespeeld. Zodat het precies in jullie planning past. We spelen om 9:00, 10:00 en 11:00.

De show is muzikaal en heel interactief. Stilzitten is geen optie.
De voorstelling is geschikt voor kinderen van groep 1 tot en met 4.
Deelname voor de kinderen & scholen is GRATIS.

Kindertheater.nl

Kindertheater.nl betaalt de artiest voor zijn optreden. Wil je de artiest ook een bijdrage geven? Dat is tof! Geef hem een bijdrage via Tikkie
Tijl Damen gaat online! Bekijk met de klas via digibord deze interactieve kindershow vol interactie, live muziek en aanstekelijke liedjes. 
Hij streamt zijn live kindershows via een afgeschermde livestream, waarvan u vooraf de link ontvangt. In HD-resolutie en met volwaardige geluidskwaliteit kan het jaar toch worden afgesloten met een sfeervolle voorstelling voor de hele school.

Aanmelden

Zelfs kinderen of hele klassen die thuis in quarantaine zitten kunnen thuis meekijken. Voor u zijn er geen kosten verbonden aan de voorstelling, deze wordt geheel betaald door Kindertheater.nl. Aanmelden van je klas of zelfs hele school kan via een Google document.

Over Tijl Damen

Tijl Damen is een unieke theatermaker. Zijn voorstellingen zijn super muzikaal en altijd enorm interactief. Tijdens een voorstelling is stilzitten vrijwel geen optie… en zing gerust mee.

Lees ook:

Ga jij naar de ONLINE Sinterklaasshow?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics