Thuisleven.com
Gratis 1 pak LITTLE STEPS® Plantygrow, Dreumes- of Peutermelk.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld Terug Acties > G.T.A. lopend > Gratis 1 pak LITTLE STEPS® Plantygrow, Dreumes- of Peutermelk

Gratis 1 pak LITTLE STEPS® Plantygrow, Dreumes- of Peutermelk

Je kleintje wordt groter en leert voortdurend nieuwe dingen. LITTLE STEPS® wil ouders en hun ontdekkende kleintjes graag ondersteunen. De opvolgmelk van LITTLE STEPS® is speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 6 maanden en bevat alle goede voedingsstoffen die nodig zijn voor deze fase. Zodra het kindje 12 maanden of ouder is, kunnen ouders overstappen op een van de LITTLE STEPS® Dreumes- en Peutermelken. Bovendien is er een geld-terug-actie op deze producten beschikbaar. Als ouders wat variatie in het dieet van hun kindje willen aanbrengen, kunnen ze ook eens de 100% plantaardige optie van LITTLE STEPS® proberen.

Deelnemende producten:

1 pak LITTLE STEPS® Plantygrow, Dreumes- of Peutermelk naar keuze

Looptijd en actievoorwaarden:

De Actie loopt van 1 januari 2024 tot 31 december 2024 of tot zolang de voorraad sterkt. Na deze einddatum worden er geen verzoeken tot uitbetaling van refundbedragen meer in behandeling genomen. Reacties van consumenten of deelnemers, worden t/m 6 weken na de einddatum in behandeling genomen.

  • Het refundbedrag kan de Deelnemer verkrijgen door de aankoopbon van het Actieproduct te uploaden en de overige op de Actiesite gevraagde gegevens op de Actiesite in te voeren.
  • De deelnemer dient in het bezit te zijn van de aankoopbon van LITTLE STEPS® Plantygrow, Dreumesmelk 1+ of Peutermelk 2+ of 3+, aangekocht bij een winkel of website in Nederland. De deelnemer dient deze te bewaren tot de refund heeft plaatsgevonden. Organisator kan de deelnemer verzoeken de aankoopbon op te sturen.
  • De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Onvolledige of onjuiste aanmeldingen en/of antwoorden kunnen niet in behandeling worden genomen. 
  • Maximaal 1x deelname per gekocht Actieproduct en bijbehorende aankoopbon. Beperking tot 1 korting per naam/gezin/adres/gsm-nummer/e-mail/IBAN-nummer/ticket of een combinatie van meerdere van deze parameters
  • Deelname alleen door natuurlijke personen van 16 jaar en ouder. 
  • Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van Organisator alsmede degenen die (in)direct betrokken zijn bij de organisatie van deze Actie.

Lees hier alle actievoorwaarden.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou ook aan?

Foto’s: Nestlé

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics