Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Winkelen > Grand Opening CASA te Utrecht

Grand Opening CASA te Utrecht

Donderdag was de grand opening van de eerste CASA shop in Nederland. Deze is gevestigd aan de Achter Clarenburg 20-22. Voordat ik jullie meeneem in de nieuwe shop van CASA eerst even wat feiten over de interieurwinkelketen.

CASA

CASA startte in het voorjaar van 2017 met een vernieuwde strategie waarbij volop de kaart van inspiratie getrokken wordt. De winkel heeft een volledig nieuw winkelconcern, een vernieuwd assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen! De winkels hebben een industriële look. In de winkels wordt veel aandacht besteed aan Inspirerende presentaties zodat klanten ideeën krijgen voor het creëren van een gezellig thuis. CEO Giane Van Landuyt geeft aan dat de missie is klanten inspireren, hen prikkelen en laten zien wat er mogelijk is met de producten van CASA. CASA krijgt in Nederland 110 winkels de eerste 50 worden nog in 2018 geopend, de rest voor de zomer van 2019.

Tegelijkertijd met de lancering van de winkels in de steden komt er ook een CASAwebshopconcept. De Click &Collect service wordt in Nederland geïntroduceerd, dus bestel online en afhalen in de winkel. Vanaf volgende week kan je ook bestellen en thuis laten bezorgen.

Grand Opening CASA Utrecht

Bij aankomst word ik hartelijk welkom geheten en zag ik al het begin van de winkel, in één woord prachtig, hip en uitnodigend. Nadat CEO Giane Van Landuyt heeft uitgelegd waar CASA voor staat en wat ze willen bereiken. Krijgt Hilde Francq van Francqcolors het woord. Ze geeft uitleg hoe de 3 stijlen bepaald worden van de huidige collectie en krijgen wij een sneak preview van de stijlen najaar en winter. Die krijgen de namen: Latin, Blush en Shadow. Zeer mooie kleuren en ik ben erg benieuwd naar de collectie! Nu even terug naar de collectie die nu in de winkel ligt. Die hebben de namen: Historic, Oriëntal en Exotic.

Historic: monumentale sfeer, herboren historiek, antiek ontmoet modern met Trendkleur Tapioca.

Oriental: ruimte voor rituelen, oosterse sferen, handmade met trendkleur Mellow Rose.

Exotic: natuurlijke fantasie, symbiose tussen de fysieke en digitale wereld, excentriek met trendkleur Pool Green. Na deze presentatie werd de winkel geopend!

De winkel

De winkel is zo ingedeeld dat je door verschillende werelden loopt: Tafel, Keuken, Tafel- en Keukentextiel, Badkamer & Opbergen, Interieur & Decoratie en Seizoenen. In de winkel staan verschillende inspiratie taferelen waar je leuke ideeën opdoet. De winkel is ruim en open opgezet. Er staan bijvoorbeeld mooi gedekte tafels hoe je je servies mooi neer kan zetten en de tafel kan versieren, maar ook hoe je het buiten gezellig maakt of juist in huis met leuke stoelen met decoratie.

Ik heb de winkel wel een paar keer doorgelopen om alles eens goed te bekijken, wat zijn er veel mooie artikelen te koop. Kussens, krukjes, stoelen, kaarsen, en andere leuke decoratie. Bij keukenartikelen dingen om te bakken, maar ook mooi serveren en opdienen, prachtig servies. Bij seizoenen waren nu tuinmeubelen, barbecue en opblaasspeelgoed om mee te zwemmen. Het ziet er leuk en volgens de laatste trends uit.

Shoppen

Nu ontvingen wij shoptegoed van CASA. En wat is het moeilijk kiezen, er is zoveel moois! Ik ben voor buitenartikelen gegaan. Ik vind het zelf heerlijk om buiten te lezen en koop daarom een Hangstoel en barbecue voor kolen. Voor de kids kies ik een zaaikisten set, dit zijn drie kistje waar de kinderen groente/fruit mee kunnen kweken. En voor in huis koop ik hele gave bloempotten op een staander, zo blij mee!

Ervaring

Het is een super leuke winkel waar je zeker even binnen moet lopen. De collectie wisselt met de seizoenen mee dus er zal elke keer wat leuks te vinden zijn volgens de laatste trends. Het is een leuke interieur winkel waar ik zeker vaker ga komen, niet alleen voor mezelf maar zeker ook voor een mooi cadeau!

CASA Utrecht Hoog Catharijne 
Achter Clarenburg 20-22
3511 JJ Utrecht

Lees ook:

*we hebben een uitnodiging voor de opening ontvangen*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics