Geboortevlag
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Zwangerschap & Baby > Geboortevlag, geboortelijnen en andere versieringen

Geboortevlag, geboortelijnen en andere versieringen

Eerder schreef ik al eens over de Nederlandse Vlag in samenwerking met de Vlaggenclub. Deze keer heb ik de eer om de geboortevlag onder de aandacht te brengen. Vooral heel erg leuk omdat we kort geleden ouders zijn geworden en dit natuurlijk aan iedereen willen laten zien.

Geboortevlag bij de Vlaggenclub

De Vlaggenclub heeft meerdere geboortevlaggen in het assortiment die voor een jongen en/of meisje geschikt zijn. Zo zijn er geboortevlaggen met een ooievaar erop, een babygezichtje en zelfs een met allerlei vrolijke diertjes. Naast de standaard geboortevlaggen in het assortiment heeft de webshop ook unieke geboortevlaggen die speciaal door de Vlaggenclub zijn ontworpen. Maar mocht dat toch niet helemaal je ding zijn kun je natuurlijk ook je eigen ontwerp maken of de geboortevlag laten personaliseren door bijvoorbeeld de naam van de baby erop te laten zetten.

Mocht je niet in het bezit zijn van een vlaggenstok bestaat er zelfs de mogelijkheid om een raamvlag te bestellen.

Geboortelijnen en andere versieringen

Naast het ruime assortiment aan geboortevlaggen is er ook een brede scala aan geboortelijnen te bestellen. Ideaal voor zowel binnen- als buitenshuis. En ook hier voert de kleur roze en blauw de overtoom.
Naast de traditionele driehoekige vlaggenlijnen zijn er ook slingers te koop van bijvoorbeeld papieren rompers.

Met de ballonnen, cocktailprikkers en linten maak je de decoratie in (en om) je woning helemaal af.

Mogen wij jullie presenteren….

Op 15 mei zijn wij de trotste ouders geworden van Evi. Evi woog bij de geboorte 1980 gram en was 43,5 cm lang. Ze is 7 weekjes te vroeg geboren en moet daarom nog even in het ziekenhuis verblijven. Ondertussen ben ik ontslagen uit het ziekenhuis. Bij thuiskomst was het huis prachtig versierd met de geboortevlag, een ooievaar in de tuin en de naam Evi op het raam geschreven. In huis was het net zo’n vrolijke bende met roze ballonnen, slingers, versieringen en meer. Nu nog even geduld hebben tot ons meissie thuis is en dan kan het genieten helemaal beginnen.

Hoe hebben jullie de aankondiging van jullie kindje gedaan?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics