Thuisleven.com > Overige feesten > Gaaf!Glas! duurzame hapjesschaal wijnfles

Gaaf!Glas! duurzame hapjesschaal wijnfles

Voor de lezers die ons al langere tijd volgen, komt de naam Glashangers vast wel bekend voor. We hebben weer eens contact gezocht en wat bleek? Tegenwoordig heet het ‘Gaaf!Glas! van schaal tot sieraad’ en daar kunnen wij ons in vinden. Wat een gave items worden er in het glasatelier gemaakt zeg. Met mijn hoofd nog helemaal in de themaweek Afval van onze basisschool valt mijn oog op de wijnfles, daar is heel kundig een hapjesschaal van gemaakt.

Duurzame hapjesschaal wijnfles

Tegenwoordig trekken duurzame artikelen al snel de aandacht. Upcycling is helemaal hot. Wat een goed idee om met een lege wijnfles met kurk of schroefdop nog een afterparty te kunnen aankleden. Want er is altijd wel een reden voor een feestje toch? Of je nu de nootjes uit de zak eet of uit zo’n originele schaal. Dat geeft je filmavond toch wel een extra boost.

Gaaf!Glas! Is per 2022 gesloten

Lees ook

En op Tuin- en Buitenleven: Glas in en om de tuin

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Welke versieringen heb jij in de tuin?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

48 reacties