Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Freeviews – ga jij ook testen?

Freeviews – ga jij ook testen?

Al een enige tijd ben ik ingeschreven bij Freeviews. Freeviews is een platform waarbij je je in kunt schrijven om artikelen te testen. Zodra een product getest kan worden ontvang je een mail en kun je je aanmelden voor het desbetreffende product. Er komen echt allerlei producten aan bod zoals Little Tikes, Colgates tandpasta, Palmolive, Sanex, Mevr. Monopoly (die heb ik ook eens getest maar dan zonder Freeviews) en nog veel meer leuks zoals nu de Ajax allesreiniger.

Aanmelden

Zoals gezegd kun je jezelf aanmelden in de desbetreffende mail. Heel moeilijk is het niet, enkel de stappen doorlopen die op het scherm staan. Vervolgens hoor je meestal al vrij snel of je geselecteerd bent als tester. Hierna wordt het product wordt volledig gratis thuisbezorgd en daarna kun je gaan beginnen met testen. In de doos ontvang je ook een briefing, lees deze goed door zodat je de test ook echt goed kunt doen. Wel zo fijn voor het bedrijf.

Daarna moet je de mailbox goed in de gaten houden en ontvang je de opdrachten één voor één automatisch. Meestal duurt het niet heel lang om de opdrachten uit te voeren. Tevens is het de tip om ze gewoon meteen te doen zodat je ook niet achterop gaat lopen. Waar je jouw online reviews kunt schrijven staat dus ook in de mail.

Ajax allesreiniger

Afgelopen maand ontving ik van Freeviews een mail met daarin de vraag of ik een van de benoemde Ajax allesreinigers uit de mail zou willen testen. Aandachtig heb ik de producten bekeken en mijn oog viel meteen op de grootverpakking van de Ajax allesreiniger met Eucalyptus geur. Aangezien wij veel met het milieu bezig zijn, lijkt mij dit een zeer goed product. Er is namelijk minder verpakkingsmateriaal nodig en ik hoef minder vaak naar de winkel omdat het langer mee gaat. Ideaal! Een paar weken later ontving ik een mail met daarin de tekst “Gefeliciteerd, jij mag de Ajax Eucalyptus allesreiniger testen”. Een paar dagen erna heb ik het pakket al ontvangen en kon ik ermee aan de slag.

Elke huishoudelijke klus werd aangepakt. Denk aan toilet, badkamer, gang, woonkamer, slaapkamers, keuken en zelfs de bovenkant van de keukenkastjes. Wat mij opvalt is dat het product ontzettend goed werkt enkel vette aanslag (wat ik dus aantrof aan de bovenkant van de keukenkastjes) heeft het wat moeite mee. Maar zodra ik wat van de allesreiniger puur op het schoonmaakdoekje doe en dan over de kastjes wrijf verdwijnt het vet als sneeuw voor de zon.

Bepaalde oppervlaktes, denk aan spiegels en hoogglans witte oppervlaktes, wrijf ik na met een theedoek. De rest laat ik opdrogen door de lucht. Een mooi, streeploos en lekker geurend resultaat blijft achter. Ik ben fan van Ajax (en nee absoluut niet de voetbalploeg, wij hebben namelijk een hekel aan voetbal).

Ben jij al aangemeld bij Freeviews?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

19 reacties

 • Tot nu toe zie ik alleen maar mensen die wel willen testen, zijn er ook al mensen die getest en gereviewd hebben? En eventueel hun betaalde produkt al terugbetaald hebben? Dit uit nieuwsgierigheid en misschien wat naieviteit van mij uit.

 • Ik test regelmatig producten , voor een eerlijke mening. Het is leuk om te doen en je leert vanalles kennen

 • Ik sta al ingeschreven bij Freeviews en heb nu voor de derde keer een product ontvangen om te testen. Elmex Tandpasta, Ajax schoonmaakmiddel en Palmolive douchegel. Hopelijk mag ik in de toekomst nog meer testen.

 • Ik ben ook lid! Nu ben ik handzeep aan het testen. Heb ook al tandpasta mogen reviewen en tot vreugde van mijn kinderen de L.O.L. Surprise glamper!

 • Wat leuk dit deden we vroeger wel altijd. Dan hadden onze ouders ons gezin ergens voor opgegeven. Dit waren vaak etensproducten wat we deden testen.

  Ga dit ook eens uitzoeken.

 • ik had hier nog nooit van gehoord. Ik doe wel altijd mee met 100% terugbetaald acties om nieuwe producten te testen. Soms valt dat tegen en koop ik het nooit meer, maar het gebeurt ook regelmatig dat ik overschakel naar die producten.

 • Ik test via verschillende sites produkten, maar de laatste tijd moet ik steeds borg betalen, Dus ligt een beetje stil. Deze kende ik nog niet, zal eens gaan kijken op de site 🙂

 • Ik kende Freeviews nog helemaal niet, maar ik weet ook niet of het iets voor mij is, ik krijg al redelijk wat producten voor mijn blog toegestuurd.

 • Zelf ben ik jaren lid geweest van hettestpanel. Maar na 2,5 jaar serieus inschrijven en niets mogen testen/ontvangen heb ik mezelf uitgeschreven. Ook veel online vragenlijsten ingevuld waarvoor geen vergoeding tegenover stond ( wat natuurlijk niet erg is). Ik begrijp dat niet iedereen in een bepaalde doelgroep kan vallen en dat er ook een bepaald aantal van een product beschikbaar is. Al met al veel energie erin gestopt met liefde, maar op een gegeven moment was mijn geduld op. Je wordt niet lid om niets te mogen testen.

  Als ik jouw blog leest ben ik gelijk enthousiast, zo leuk om te mogen doen, maar door bovenstaande ben ik er toch huiverig en wat meer terughoudend daarin geworden.

  • Na even nadenken heb ik mezelf net ingeschreven! Alles een kans geven toch? Het is zo leuk om iets te mogen testen en een review te schrijven

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics