fit blijven

Fit blijven in huis!

Sporten op de manier die bij je past kan een zoektocht zijn. Zo heb ik zelf geprobeerd om elke dag thuis 10 minuten een work-out te doen d.m.v. een app. Dat lukte in het begin redelijk, tot mijn vermoeidheid toe nam en ik mijzelf niet meer van de bank af kon krijgen voor de simpele work-out. Ook dagelijkst op de fiets naar het werk gaan, ongeacht de afstand, stond op de planning. Tot de regenbuien, eindelijk, Nederland wisten te bereiken. Ja ik weet het, slecht! Maar ja zo sluipen die kleine dingen erin en zijn de opgebouwde stappen weer weg. Maar hoe kun je dan fit blijven?

Fitnes je fit

Wat ik zelf heb ervaren in de afgelopen weken is een goed patroon van fitness. Zomaar ergens aan beginnen kan mooi zijn, maar als je vervolgens 3 dagen lang met spierpijn rond loopt en niks meer kunt, is dat alles behalve goed te noemen. Ik ben daarom begonnen bij een sportschool die mij begeleid om het fitnessen op te bouwen. Niet alleen om zo goed op te kunnen bouwen maar ook voor de juiste lichaamshouding en begeleiding (lees in mijn geval DOORZETTEN).

Oefeningen om thuis te doen

Zodra ik de smaak goed te pakken heb, en ik merk dat er geen begeleiding meer noodzakelijk is wil ik in huis eigen fitness apparaten hebben. Zo kan ik nog makkelijker gaan sporten, bovendien bespaart het mij uiteindelijk honderden euro’s aan abonnementskosten bij een sportschool. Maar eerst ook nog even flink sparen tot ik een krachtstation kopen kan.

Heb jij tips om thuis fit te blijven?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Mijn schoonvader heeft een hometrainer gekocht en dat werkt toch best goed! Je gaat er makkelijk even op zitten en hij mag van zichzelf alleen nog zijn favo serie kijken al fietsend… Hahahaha! Zelf heb ik geen tips, ik ga altijd naar het zwembad of wandelen…

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics