Thuisleven.com
fit blijven

Fit blijven in huis!

Sporten op de manier die bij je past kan een zoektocht zijn. Zo heb ik zelf geprobeerd om elke dag thuis 10 minuten een work-out te doen d.m.v. een app. Dat lukte in het begin redelijk, tot mijn vermoeidheid toe nam en ik mijzelf niet meer van de bank af kon krijgen voor de simpele work-out. Ook dagelijkst op de fiets naar het werk gaan, ongeacht de afstand, stond op de planning. Tot de regenbuien, eindelijk, Nederland wisten te bereiken. Ja ik weet het, slecht! Maar ja zo sluipen die kleine dingen erin en zijn de opgebouwde stappen weer weg. Maar hoe kun je dan fit blijven?

Fitnes je fit

Wat ik zelf heb ervaren in de afgelopen weken is een goed patroon van fitness. Zomaar ergens aan beginnen kan mooi zijn, maar als je vervolgens 3 dagen lang met spierpijn rond loopt en niks meer kunt, is dat alles behalve goed te noemen. Ik ben daarom begonnen bij een sportschool die mij begeleid om het fitnessen op te bouwen. Niet alleen om zo goed op te kunnen bouwen maar ook voor de juiste lichaamshouding en begeleiding (lees in mijn geval DOORZETTEN).

Oefeningen om thuis te doen

Zodra ik de smaak goed te pakken heb, en ik merk dat er geen begeleiding meer noodzakelijk is wil ik in huis eigen fitness apparaten hebben. Zo kan ik nog makkelijker gaan sporten, bovendien bespaart het mij uiteindelijk honderden euro’s aan abonnementskosten bij een sportschool. Maar eerst ook nog even flink sparen tot ik een krachtstation kopen kan.

Heb jij tips om thuis fit te blijven?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Mijn schoonvader heeft een hometrainer gekocht en dat werkt toch best goed! Je gaat er makkelijk even op zitten en hij mag van zichzelf alleen nog zijn favo serie kijken al fietsend… Hahahaha! Zelf heb ik geen tips, ik ga altijd naar het zwembad of wandelen…

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics