Thuisleven.com
Farmer's Dynasty

Farmer’s Dynasty

Het boerenleven bedrijven zonder de zorgen van stikstof uitstoot. Met Farmer’s Dynasty voor de Nintendo Switch (en andere consoles) zit je dan wel goed. Meer weten over dit spel lees dan snel verder onder de foto.

Farmer's Dynasty

Farmer’s Dynasty

Door het overlijden van een familielid erf jij een landgoed. Voor je er echter iets mee kunt dien je alles te repareren. Je woning, de stal, de kas en zelfs de garage. Door het juiste gereedschap in het menu te kiezen kun je aan de slag. Voor reparaties op grotere hoogte dien je een steiger te bouwen, ook dit kun je in het menu terug vinden.

Door een gereedschap in je handen te nemen en naar het kapotte onderdeel te kijken krijg je te zien dat het gerepareerd moet worden. Druk de X-knop meerdere keren in om het onderdeel te herstellen. Het duurt even maar daarna kun je dan ook aan het werk als boer. Zaai in de kas zaden om de tomaten te laten groeien en zet de koeien in de stal.

Ken je de buurman nog van de tutorial? Hij kom je zeker nog eens bezoeken met een verzoek. Onthoudt echter dat alles wat je doet, effect heeft op de buurt. Durf jij het boerenleven aan in Farmer’s Dynasty?

Farmer's Dynasty

Conclusie

Op mijn gsm heb ik al een aantal jaren Hay Day staan. Vol enthousiasme ben ik toentertijd begonnen. En nadat ik van level 1 naar level 2 met gemak ben gesprongen werkte het nog verslavend ook. Al snel bereikte ik level 50 en nu zit ik in tussen in level 135. Opvallend is echter de afzwakking van het enthousiasme. Hay Day is namelijk een spel dat weliswaar met regelmaat updates heeft, toch is het grotendeel van het spel gewoonweg steeds hetzelfde. Een boerderijleven in een nieuwe wereld zag ik dan ook wel zitten.

Met Farmer’s Dynasty is dat behoorlijk gelukt. In plaats van het spel bovenaf aan te zien bekijk ik alles vanuit de ogen van de persoon uit het spel dat ik speel (ikzelf dus, haha). Tevens moet ik mijn handen aansturen om dingen te kunnen doen. Er is interactie met buurtgenoten. Bovendien is het hard werken om alles draaiende te krijgen en houden. Nog even de koeien melken, de stallen repareren en buurman helpen met een klus zijn kleine zaken die ongemerkt toch een hoop tijd in beslag nemen. Dankzij de relaxte sfeer in het spel zit er geen haast achter en werkt het allemaal zeer verslavend. En zo zit deze moeder dan ook al een paar weken lang achter de Nintendo Switch terwijl de kinderen op school zitten… Oeps!

Farmer's Dynasty

Informatie

Farmer’s Dynasty
EAN: 3499550369557
Merk: Bigben
Gesproken taal: Engels
Minimale leeftijd: 3
Geen abonnement vereist.

Speel jij wel eens op de Nintendo Switch?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics