Selecteer een pagina

Nu ik niet zo vaak meer in fysieke winkels kom om mode te shoppen, weet ik eigenlijk ook niet meer zo goed wat er allemaal te koop is. Normaal gesproken loop je langs etalages in de winkelstraat of rekken vol met kleding winkel in, winkel uit. Ik weet wel dat drukke prints mij meestal aantrekken of iets wat een paspop draagt. Dan hoef ik zelf geen outfit bij elkaar te zoeken. Nu kom ik eigenlijk niet meer op goede ideeën en roest ik vast in oude patronen. Daar heeft Anna van Toor iets op gevonden.

Face-to-face Whatsapp call

Met mijn telefoon kan ik met de online stylisten bellen en mij via het WhatsApp videobeeld laten adviseren. Ik kan mijn modevragen stellen over de huidige collectie maar ook juist vragen om een bijpassend kledingstuk. Ook kun je je laten verrassen met een hele, nieuwe outfit en dat is precies waar ik naar op zoek ben. Dus ik neem de proef op de som.
De styliste neemt de tijd voor mij. Ik wijs een aantal favoriete kledingstukken aan en ze gaat voor mij aan de slag. Ze heeft gezien hoe ik er uit zie qua silhouet en ze komt met twee verrassende aanwijzingen. Deze zijn naast hip ook nog eens enorm praktisch, want dat had de stylist snel in de gaten, ‘mijn praktische inslag’.

Rosner broeken

De goede tijd van het jaar staat voor de deur. We gaan richting de zomer. En met Rosner broeken kan ik gaan voor lange of halflange broeken. Door het kiezen van één van de modekleuren spreekt het geheel van de outfit mij meestal net iets meer aan. De broek is eenvoudig te combineren en te passen aan de gelegenheid, casual of op net. De hoge tailleband en het stretch materiaal verhullen mijn vrouwelijke buikje en het werkt corrigerend voor het oog. Dit zonder aan comfort in te hoeven boeten. Kijk, daar heb ik wel oren naar. De tweede aanwijzing is gegeven naar aanleiding van het vlotte gesprek waarin ik aangaf graag recreatief te fietsen.

Beaumont jas

Op de fiets draag ik toch graag een jas. Ook in de lente en zomer. Deze jas doe ik bij een tussenstop, een lunch in het zonnetje, graag weer uit. Een Beaumont jas kenmerkt zich in zijn ontwerp voor de sportieve en initiatiefrijke vrouw. De jassen zijn vrouwelijk, comfortabel maar ook modieus en sportief, verzekerde de styliste mij. Nu is het alleen nog zaak om de broek en de jas qua kleur bij elkaar te passen. Dat is door het gebruik van mode-kleuren zo gepiept. De kledingstukken worden kosteloos bezorgd.

Conclusie

Wat een prettige ervaring heb ik genoten met de styliste van Anna van Toor. Je zult je wellicht afvragen of ik zonder deze stylist ook op enigszins vergelijkbare kledingstukken uit had gekomen? Die kans bestaat inderdaad, maar dit was zo’n prettig gesprek. Ik kreeg voldoende keuze aangereikt en de merken werden goed onderbouwd. Ik heb voor heel even in mijn leven een personal shopper gehad. En wie kan dat tegenwoordig nog zeggen?

Lees ook:

Kies jij altijd zelf je kleding uit?

Bron afbeelding: Pixabay

Geverifieerd door ExactMetrics