Thuisleven.com > Verzorging > Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Afgelopen maand ontving ik van Sampleo het heugelijke nieuws dat ik de campagne heb gewonnen en de Estée Lauder Advanced Night Repair mag gaan testen. Yeah! Test, test een, twee, drie… Daar gaan we!

Estée Lauder Advanced Night Repair

Ontwaak elke dag opnieuw met een mooiere huid dankzij Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II van Estée Lauder.

De nieuwe, exclusieve ChronoluxCB™-technologie van Estée Lauder richt zich daarom op alle zichtbare tekenen van huidveroudering. Bovendien helpt het, de natuurlijke zuiverings- en synchronisatieproces van de huidcellen te bevorderen. Hierdoor kan de huid zich beter herstellen van schade door externe factoren, zoals UV-licht, rook en vervuiling.

Getest en bewezen door Estée Lauder:
– Lijnen en rimpels worden duidelijk minder zichtbaar.
– De huid voelt zachter, steviger en beter gehydrateerd aan.
– Uw huid ziet er jonger, stralender en egaler uit. Bewezen doeltreffend voor elke huidskleur.
– Voor Advanced Night Repair zijn 25+ (aangevraagde) patenten wereldwijd.
– Getest door dermatologen en oftalmologen. Parfumvrij.

Gebruiksaanwijzing

Aanbrengen op de gereinigde huid vóór uw moisturizer. Gebruik enkele druppels. Verdeel zachtjes over het hele gezicht en de hals.
Volg dit avondritueel voor een jongere en gezondere huid:
Breng een druppel aan op elke vingertop van één hand.
Laat de vingertoppen van beide handen elkaar aanraken.
Masseer het serum over het gezicht en de hals, van het midden naar buiten.

Mijn ervaring

Wat mij meteen opvalt is natuurlijk de luxe uitstraling van het doosje. De bijbehorende “bijsluiter” in het doosje, zal vast en zeker voorzien zijn van waardevolle informatie. Alleen niet in de Nederlandse taal. Jammer!
Het flesje zelf is makkelijk te openen en te sluiten. Dankzij de pipet is de serum goed te doseren. Helaas vind ik de serum alles behalve lekker ruiken.

Heel veel verschil na gebruik zie ik niet. Dit zal waarschijnlijk komen omdat ik meestal wel huidverzorgingsproducten gebruik en mijn huid daarom al zo goed mogelijk is gevoed. Ik zie echter ook geen terugslag van de huid na het gebruik, dat is dan weer positief te noemen. Ook komt er geen huiduitslag of andere irritatie op zetten.

Kijk voor meer verzorgingsproducten eens op in de categorie verzorging.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

3 reacties