Thuisleven.com
Espadrilles van Nelson Schoenen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Schoenen > Espadrilles van Nelson Schoenen

Espadrilles van Nelson Schoenen

Ons hele gezin komt graag bij Nelson Schoenen en niet in de laatste plaats voor de ballonnen. Gekkigheid natuurlijk, maar als we in ons dorp lopen, wippen we altijd even het filiaal van Nelson binnen. Onze dochtertjes hebben er jaren geleden een paar knipperende Skechers gekregen, die trokken veel bekijks en ze kregen er veel reacties op.

Espadrilles

Onderweg naar het Bevrijdingsfestival Flevoland treffen we in het centrum van Almere zelfs twee filialen van Nelson. We kunnen het niet laten en lopen als vanouds weer even naar binnen. Manlief kijkt bij de Skechers Go en instappers. Dan wijzen de meisjes mij op de espadrilles van Hobb’s. “Kijk eens mama, echt iets voor jou!” Dat zijn zeker leuke, fleurige, platte zomerschoenen. Ik heb eigenlijk nog nooit espadrilles gekocht. Afgelopen zomer heb ik op zwarte slippers van Birkenstock gelopen. Hmmm, eens onthouden en we lopen weer door naar het Bevrijdingsfestival.

Zomer voorbereidingen

In de tweede week van de meivakantie wordt het weer iets beter en begint de zomer toch te lonken. Als de meisjes weer naar school mogen, kijken we uit naar onze geboekte zomervakantie. Mijn man vraagt of we er eigenlijk wel klaar voor zijn. Hebben we allemaal zwemkleding, een zomerjas en hoe staat het met het schoeisel? “Waarom loop je niet even naar Nelson om een kijkje te nemen bij die schoentjes van laatst?” vraagt hij. “Ik zag je wel kijken…”

Nelson schoenen

Bij Nelson aangekomen zie ik direct de vrolijke gestreepte espadrilles en alsof het geen toeval is, staat mijn maat in het schap. Ze lopen heerlijk, staan leuk onder mijn jeans en ik paradeer door de winkel. De medewerkster vraagt of ze iets voor mij kan doen, maar zolang de espadrilles er in mijn maat staan, kan ik het zonder haar hulp redden. Dan valt mijn oog op espadrilles met een hak van Hobb’s. Dat ziet er vrouwelijk uit. Met gekruiste brede elastische banden en in meerdere kleuren (blauw, zwart, wit, groen en grijs) verkrijgbaar. Ook deze espadrilles staan er in mijn maat en ik wissel ze om. Ik zie mezelf al helemaal lopen over de kustlijn langs het strand.

De gestreepte breng ik terug en ik loop al passend langs andere espadrilles met hak, maar dan van suéde. Wat een prachtige, elegante schoen van Toni Pons Tremp en wat zitten ze lekker met mijn tenen gesloten. De bandjes aan de zijden zijn fijn en elastisch, de espadrilles zijn makkelijk aan te trekken en de bandjes sluiten aan zonder te knellen. Ook deze espadrilles zijn in meerdere kleuren (zwart, beige, rood, blauw en groen) verkrijgbaar en ik loop met gesloten ogen mijn garderobe na. Ik heb nog een maxi dress met palmbomen, daar staat groen bij en de keuze is gemaakt. Thuisgekomen trek ik direct de espadrilles aan en zie in mijn kast het nieuwe korte zwarte zomerjurkje hangen. Net als ik vinden ze het groene suéde prachtig en wil onze middelste dochter (6 jaar) foto’s maken. Nu alleen nog even met mijn benen in de zon, dan kan de panty uit.

Lees ook:

Op welke zomerschoenen loop jij?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review-exemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics