Escape boek Geronimo
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > ESCAPE boek-‘ Opgesloten in het museum’

ESCAPE boek-‘ Opgesloten in het museum’

Uitgeverij De Wakkere Muis heeft weer eens iets nieuws. ESCAPE boeken: ‘Help! Hoe kom ik mijn huis uit?‘ en ‘Opgesloten in het museum!’ Van deze laatste titel kreeg ik een exemplaar opgestuurd.

Opgesloten in het museum!

Geronimo Stilton zit opgesloten in het Egyptisch Museum van Rokford. Hij roept zijn lezers om hulp om te kunnen ontsnappen. Met een aantal tips en de hulp van de uitgebreide plattegrond moeten we Geronimo kunnen helpen te ontsnappen tijdens de engste nacht van het jaar, Halloween.

Mijn escape boek ervaring

Wat zit het toch weer goed in elkaar. Niet alleen qua vormgeving maar ook de opzet is vlekkeloos te noemen. Ik was vooraf erg benieuwd hoe ze dit escape klusje zouden klaren, maar je wordt als lezer aan de hand genomen door het avontuur heen. Op tal van momenten zijn er beslissingen te nemen. Je kunt combinaties van voorwerpen maken en ruimtes betreden op zoek naar een oplossing dichterbij de uitkomst van het raadsel. Heel knap en vermakelijk gedaan. De leeftijd van 7+ vind ik wat jong of het kind moet toch wel goed kunnen lezen. Het bladeren door het Opgesloten in het Museum! boek vergt ook wat concentratie. Handig hierbij zijn het tabblad en de tabellen als terugval mogelijkheid.

Boekinformatie

ESCAPE boek ‘Opgesloten in het museum!
Geronimo Stilton
De Wakkere Muis/ Baeckens
Nederlandstalige uitgave 2020
ISBN 9789059248243

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

57 reacties