tweedehands chalet
Thuisleven.com > Er op uit > Vakantie > Vakantiehuisjes > Een tweedehands chalet kopen

Een tweedehands chalet kopen

Een recreatiechalet koop je voor jezelf of als slimme investering. Wanneer je ervoor kiest om een chalet te kopen als belegging kun je een mooi rendement per jaar verwachten. En naast dat aantrekkelijke rendement ben je natuurlijk ook nog vrij om er zelf gebruik van te maken. Extra leuk dus. Er zijn heel veel uitvoeringen verkrijgbaar, met 1 of meer slaapkamers en met een wel of niet compleet ingerichte keuken. De nieuwere modellen hebben zelfs hele luxueuze badkamers. Omdat niet iedereen het budget heeft voor een nieuwe chalet is een tweedehands chalet een goed alternatief.

De voordelen van een tweedehands chalet

Bij Lacet Mobilheime & Chalets kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Ga je voor een grote en luxueus chalet dan zal je meer betalen dan voor een kleine opknapper.  Maar voor een redelijke prijs kun je al eigenaar zijn van een mooi en ruim chalet. Je hoeft het dan alleen nog naar eigen wens aan te passen. Kussens, plantjes en een schilderijtje of beeldje. Daarna kun je er meteen je vrije tijd gaan doorbrengen en het “huisje” je tweede thuis maken. De weekenden en/of vakanties doorbrengen in het nieuwe stekkie zal dan extra aantrekkelijk zijn waarna je heerlijk bij kunt komen van alle dagelijkse beslommeringen. Hoe heerlijk klinkt dat?

Schoon

Als je een chalet hebt met eigen toilet en douche hoef je niet meer de camping over naar het gemeenschappelijk toiletgebouw. Zeker in de nachtelijke uren met (jonge) kinderen is het een groot voordeel om niet ’s nachts te hoeven dwalen naar het gebouw, waarbij je de scheerlijnen en tentharingen wel eens over het hoofd ziet. En wat dacht je van de dagen met regen? Hoe heerlijk is het om binnen te kunnen blijven terwijl het buiten nat is? Haal de spelletjes maar uit de kast want je gaat je opperst vermaken!

Heb jij een vakantiewoning?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics