Thuisleven.com
Kijkje in de badkamerspiegel tijdens je ochtendroutine.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > Een ochtendroutine waar je blij van wordt

Een ochtendroutine waar je blij van wordt

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens wakker geworden met de aantrekkingskracht van een verfrommeld post-it briefje. Maar vrees niet, daar brengen we instant verandering in. In deze blog nemen we je mee door een ochtendroutine die de vonk weer in je day to day flow brengt. 

De wake-up shake-up

Het geluid van de wekker is je vijand niet: het is de soundtrack van een nieuw avontuur. Zet die wekker een kwartiertje eerder en geef jezelf wat extra tijd om wakker te worden. Begin met vijf minuten rekken en strekken: voel hoe je lichaam wakker wordt en de slaap van zich af schudt. Dan, music maestro! Kies iets vrolijks, maar niet te druk; iets dat je voeten lichtjes doet dansen op de koude vloertegels. Beetje te fris? Zet die radiator aan en gaan! Dát is de manier om je dag te beginnen, met een beetje schwung en een opwarmend huis. Jij bent de dirigent van je eigen dag, you’ve got this!

Lichten aan: tijd voor de badkamer

Stap die badkamer in alsof je de ster bent van je eigen rockconcert. Maar voor je optreedt: tanden poetsen! Lach naar je spiegelbeeld, ja, zelfs als je mond vol tandpasta zit. Lachen is gezond en werkt aanstekelijk voor de rest van de dag. Na de tandenpoets dans, neem je een douche. Niet zomaar een douche, maar de douche der douches. Lekker inzepen, bewust van je eigen lichaam. Na de douche, richt je opnieuw je blik op de badkamerspiegels met verlichting. Tijd om de show te stelen met je dagelijkse huidverzorgingsroutine: scrubben, smeren en herhalen. Wees niet verlegen, geef jezelf maar een complimentje. Want, wie is die persoon die er fantastisch uitziet? Jij!

Ontbijt: het feest gaat door

We trekken het feestje door naar de keuken. Ontbijten is geen bijzaak, het is een waar event. Je radiator heeft zijn taak in de badkamer volbracht, maar nu speelt hij een belangrijke rol in de keuken. Zet het ding lekker hoog en voel de gezellige warmte je keuken vullen. Maak iets waar je zin in hebt, of het nu pannenkoeken, fruitsalade of avocado toast is. Eet je ontbijt niet voor de tv of met je telefoon in de hand. Nee, het is jij, je ontbijt en de beat van je favoriete nummer op de achtergrond. Daar heb je het, een ochtendroutine waar je blij van wordt. Start je dag met een lach en de rest van de wereld volgt. Let’s go!

Lees ook:

Heb jij een ochtendroutine?

Afbeelding van Michal Jarmoluk via Pixabay

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics