Selecteer een pagina

Een tweede televisietoestel voor in de slaapkamer is toch wel het einde. We kijken er voor het slapengaan nog even naar het laatste nieuws en maken ons op voor de welverdiende nachtrust. Ook wordt er door de kinderen wel eens lekker knusjes samen een film gekeken. En wat te denken van onze favoriete televisieserie van het moment: Vikings. Lekker languit op bed even genieten en afschakelen van de waan van de dag.

De slaapkamer

In onze slaapkamer hadden we de televisie aan een zwarte Vogel’s muurbeugel bevestigd. Dat is ons zeer goed bevallen. Wanneer we het toestel draaiden dan konden we vanaf het dakterras zelfs naar de televisie kijken door het raam. Heerlijk tijdens die lange, zwoele zomeravonden. De televisie hing in een hoek voor het slaapkamerraam waar dus geen kast kon staan. Zo hing het toestel niemand in de weg, een keurige en nette oplossing. En ik kon er makkelijk onderdoor om het hoogpolige tapijt te zuigen. Het blijkt in de praktijk dus een hele ruimtebesparende muurbeugel. En je hoeft er helemaal geen televisiemeubel voor aan te schaffen.
Om zeker te weten dat je toestel op de muurbeugel past, voer je je typenummer in of de maat van het scherm in. Dat kan haast niet mis gaan.

De muurbeugel

Met het televisiescherm hoger aan de muur zal je kijkhouding positief veranderen. De betreffende muur is een dragende muur dus de bevestiging is heel deugdelijk. De muurbeugel kan met gemak het gewicht van het scherm dragen. De muurbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ze bieden de mogelijkheid tot het netjes wegwerken van de bedrading.
Ze zijn kantelbaar maar ook desgewenst als statisch scherm verkrijgbaar. Of je gaat net als ons voor draaibaar en dan kan je net iets meer kanten op met het televisietoestel. Dan is het scherm van de muur af te bewegen en vervolgens een kijkrichting op te draaien. Net wat je voorkeur geniet en na gebruik is het scherm met gemak weer tegen de muur terug te duwen..

Lees ook:

Heb jij een tweede televisietoestel in je slaapkamer?

Bron afbeelding: Pixabay

Geverifieerd door ExactMetrics