Selecteer een pagina

Ben jij meer het type die houdt van een bad of stap je liever onder de douche voor een verkwikkend momentje?
Beide vind ik wel iets hebben. Zo vind ik het echt heerlijk om in de wintermaanden, na een lange wandeling, een heerlijk warm bad te nemen om mezelf weer op te warmen. Maar na een hete zomerdag, geniet ik toch weer meer van een verkwikkende douche.

Douchecabine met regendouche

Bij mijn ouders thuis hadden we een ligbad. De kraan was opgesplitst zodat we ook in bad gebruik konden maken van een douche. Het douchegordijn zorgde ervoor dat niet de hele badkamer onder het water lag. Het nadeel van dat gordijn was echter dat het meteen plakt op een natte ondergrond. Dus aan de muren, aan de badrand en ook aan mijn lijf. Niet echt bepaald handig als je aan het douchen bent. Dan is het douchen in een mooie douchecabine van www.douche-concurrent.nl toch wel een stuk aangenamer. Zeker als de douchecabine voorzien is van een regendouche.

Uitgebreide badkamer

Onze badkamer bestaat dan ook uit een mooie douchecabine en een apart ligbad. Zo’n ligbad kopen (of een douchecabine, regendouche en andere badkamer artikelen) kun je tegenwoordig makkelijk online. Het grote voordeel daarvan is natuurlijk dat je makkelijk kunt vergelijken met modellen, kleuren en prijzen.
Tevens heb je alle maten voor je neus waarbij je kunt passen en meten in de badkamer.
Persoonlijk geniet ik de voorkeur om dat passen en meten ook echt zichtbaar te maken. Plak bijvoorbeeld wat schilderstape op de tegels en muren die markeren tot waar het bad, de douche, het toilet en zelfs de wasbak komen. Zo kun je beter beoordelen of je makkelijk door de ruimte kunt wandelen. Die ruimte heb je nodig immers moet je je ook afdrogen na een douchebeurt of een lekker bad.

Heb je toch nog wat moeite om met de tape te kunnen beoordelen tot waar het komt, neem dan meubels (bijvoorbeeld een klapstoeltje, poef of tafeltje) om ze op de plek te zetten. Zo krijg je nog beter een voorstelling van de hoogte en kun je een betere indeling maken. Met een betere indeling kun je dan ook voor veel meer luxe gaan.

Ben jij team #douche of team #bad?

Geverifieerd door ExactMetrics