Thuisleven.com > Huishouden > Een Ladyloft of Womancave? Met winactie

Een Ladyloft of Womancave? Met winactie

De term Mancave heb je vast al eens voorbij zien komen. Een ruimte die geheel ingericht is naar de wensen van de man. Dat kan een op en top game-ruimte zijn, maar ook een ruimte waar een poeltafel in staat met een mooie bar waar hij met zijn vrienden op de vrijdag avond zich kan terugtrekken. Het kan natuurlijk ook een kleinere ruime zijn in huis, bijvoorbeeld de vide of een deel van de zolder waar boekenkasten staan vol met boeken en een lekkere leesstoel of zitzak om in te ploffen. Zo’n beetje alles is mogelijk zolang het maar naar de behoefte is van hem.

Een echte trendsetter

Dat een Mancave een echte trendsetter aan het worden is bewijst wel dat steeds meer mensen een Mancave in huis hebben. En ik begrijp hem volkomen, we leven immers in een tijd waarin er steeds meer van ons gevraagd wordt.
En ofschoon ik heel goed begrijp dat een full-time werkende man zo nu en dan even tijd nodig heeft voor zichzelf, is dit voor de hardwerkende moeder net zo goed een verdienste. Een womancave, ook wel eens ladyloft genoemd, is dan ook een mooie ruimte voor de vrouw om zich even terug te kunnen trekken.

Womancave / ladyloft

Hoe je de ruimte in richt is natuurlijk geheel naar jouw wensen. Speel je altviool en wil je een ruimte hebben waar je dit ongestoord kunt doen dan richt je de ruimte zodanig in dat je hier op je gemak kunt spelen. Misschien pas je de muren dan iets aan met geluidsdempers voor de overige gezinsleden.

Wil je graag kunnen haken dan maak je een lekkere knusse ruimte met een mooie vitrine kast, of een aantal planken aan de muur, waar je alle bollen wol op kleur neer kunt sorteren. Zo heb je binnen no-time de juiste bol in handen. Vergeet ook niet om een mooie poef te haken voor in de ruimte met bijpassende kussens voor op de bank/stoel.

Een hoekje met een koffieapparaat en/of waterkoker met bijpassende mokken zullen zeker niet slecht uit zien in de ruimte. Ook handig voor als je dorst krijgt. Voor overige accessoires neem je eens een kijkje op de website van Cavetown.

Welke must-have mag absoluut niet ontbreken in jouw man/womancave?

Win

Wij mogen van Cavetown een shoptegoed van €40,00 verloten onder de deelnemers aan deze actie. Hoe doe je mee?
Heel simpel geef antwoord op de onderstaande vraag

Welke must-have mag absoluut niet ontbreken in jouw man/womancave?

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 24 juli 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

 

 

 

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

22 reacties