Thuisleven.com
Een beetje warmte en comfort voor de lange avonden gezocht.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Een beetje warmte en comfort voor de lange avonden gezocht

Een beetje warmte en comfort voor de lange avonden gezocht

Onze brede glazen pui houdt de warmte van het laagstaande middagzonnetje enige tijd binnen in onze woonkamer. Toch koelt het in de avond al sneller af dan verwacht en gewenst. Het aansteken van de kachel zou ik het liefste zo lang mogelijk uitstellen, dus ik ga online op zoek naar een behaaglijk huispak en/of comfortabele nachtkleding bij LASCANA.

Comfortabele nachtkleding

Na kinderbedtijd, wanneer de afwasmachine draait, duik ik regelmatig mijn slaapkamer in en trek ik alvast mijn nachtkleding aan. Dan kijken we samen nog een leuke film op de bank, met iets te drinken en knabbelen erbij, voordat we zelf ook naar bed gaan. Een pyjama heeft mijn voorkeur, want een lang nachthemd kruipt toch op door mijn gewoel en gedraai. Zo blijven mijn benen en buik gedurende de nacht lekker warm. Met pyjama’s valt ook leuk te mixen en te matchen. Een shirt met korte mouwen in de zomer, driekwart mouwen in de herfst en de lange mouwen voor de winternacht. Ik slaap niet graag met een korte pyjamabroek, dus de lange pijpen draag in het hele jaar door. Dat is ook veel comfortabeler tijdens het televisiekijken in de avond.

Behaaglijk huispak

En dan kom ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe pyjama de huispakken van LASCANA tegen. Die maken van mijn comfortabele pyjama-avond een ware modeshow. Met deze huispakken kan ik ook op zaterdagochtend, over de galerij, naar de brievenbus lopen. Van jumpsuit met ritssluiting tot relaxbroek met een trui of shirt. Lekker knuffelen met een dochter op schoot die aait over de fleece of velours stof. Rond hobbelen in de sportieve joggingstof of zal ik voor de échte koude winteravond gaan voor een ochtendjas of kimono over mijn pyjama heen. Dat maakt het smeren van de broodjes in de ochtend ook gelijk een stuk minder naar.

Na wat dubben en ongevraagd mode advies van mijn oudste dochter wordt het dit huispak met sterren. Het grijs is gemakkelijk te combineren met een ander broek of shirt. De sterren spreken altijd tot de verbeelding en door de boorden verwacht ik geen kippenvel veroorzakende koude vlagen. Ik voorzie een marathon avond Game of Thrones  kijken en we bombarderen de eerstkomende zaterdagen tot pyjama-dag, want hier schrikt de buren en de pakketbezorger toch niet van!?

Lees ook:

Hoe blijf jij lekker warm tijdens een lange winteravond?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics