Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Dora and the Lost City of Gold (9+)

Dora and the Lost City of Gold (9+)

Ontdek de spannende wereld van “Dora and the Lost City of Gold,” waar avontuur, vriendschap en mysterie samenkomen voor een onvergetelijke reis. In deze film volg je het leven van Dora, een onbevreesde avonturier die is opgegroeid in de uitgestrekte jungle. Maar zelfs Dora’s ongewone jeugd kon haar niet volledig voorbereiden op de grootste uitdaging van allemaal: de middelbare school.

Hoewel Dora’s ouders, gespeeld door de getalenteerde Eva Longoria en Michael Peña, haar hebben grootgebracht in het hart van de jungle, worden ze op mysterieuze wijze vermist. Dora, gespeeld door de charismatische Isabela Moner, staat voor een raadsel en een ongelooflijke taak: ze moet haar ouders terugvinden en ontdekken wat er met hen is gebeurd.

Gelukkig staat Dora er niet alleen voor. Samen met haar trouwe metgezel Boots, een grappig aapje, en haar vriend Diego, gespeeld door Jeff Wahlberg, begint ze aan een opwindende reis om haar ouders te redden. Maar dat is niet alles – Dora krijgt ook hulp van een geheimzinnige jungle-bewoner, gespeeld door Eugenio Derbez, en een groep coole tieners met elk hun eigen unieke talenten.

Terwijl Dora en haar diverse groep vrienden de jungle doorkruisen, komen ze voor talloze uitdagingen te staan. Ze moeten niet alleen het mysterie van de verdwenen stad oplossen, maar ook leren samenwerken en hun individuele krachten bundelen om de dag te redden.

Dora and the Lost City of Gold

“Dora and the Lost City of Gold” is een film die geschikt is voor het hele gezin. Het combineert humor, avontuur en zelfontdekking tot een meeslepend verhaal dat je van begin tot eind zal boeien. Dora’s vastberadenheid en positieve instelling maken haar tot een inspirerende heldin voor jong en oud.

Mis deze opwindende reis naar de jungle niet en ga mee met Dora terwijl ze haar ouders zoekt, mysteries ontrafelt en vriendschappen smeedt die een leven lang meegaan. Bereid je voor op een avontuur dat je niet snel zult vergeten met “Dora and the Lost City of Gold.”

Dora and the Lost City of Gold (9 jaar en ouder)– 8 augustus in de bioscoop – genre: avontuur

  Welk karakter uit Dora vindt jij het leukste vindt en waarom?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

63 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics