Doorb gratis brood aan de deur
Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Doorb- dagelijks brood aan de voordeur (gratis)

Doorb- dagelijks brood aan de voordeur (gratis)

Via Doorb hangt de plaatselijke (banket)bakker voor 07.00 uur of zaterdag voor 08.00 uur je brood aan de voordeur. Deze nieuwe, dagelijkse broodservice is nu een maand lang gratis te proberen.

Hoe werkt Doorb

1. Voer je postcode en huisnummer in en selecteer jouw lokale bakker;
2. Bestel het brood en op welke dag(en) je het wilt ontvangen;
3. Vanaf nu hangt de plaatselijke bakker het bestelde brood aan je voordeur:
4. Dagelijks opzegbaar en te wijzigen, geen opzettermijn.
5. De kosten van het bezorgde brood plus de bezorgkosten á € 2,50 worden wekelijks achteraf op zondag of maandag geïncasseerd o.v.v. “Doorb geleverd brood”.

Gratis bezorging Doorb

Nodig nu je buren, familie en vrienden uit voor deze ideale service en ontvang samen een maand lang gratis bezorging t.w.v. 10,- euro. Maken zij gebruik van je uitnodiging, dan ontvang je beide vier weken lang gratis bezorging van Doorb.

Doorb een maand gratis proberen

Doorb is nu vier weken lang gratis te proberen met de code: STARTJANUARI. Dat heb ik geprobeerd. De bezorgkosten zijn dan gratis en er wordt vier weken lang 5,00 aan bestelbedrag vergoed.

Onze ervaring met Doorb

We hebben geluk, er is een banketbakker aangesloten in onze woonplaats. Ik vul mijn gegevens in en Doorb schrijft met iDeal 1 eurocent af. Dan kies ik voor 5,00 euro brood uit het assortiment van de banketbakker dat ik iedere maandag graag bezorgd wil hebben. In ons geval een Tijgerbrood bruin, een Meergranen brood en twee luxe bolletjes. Altijd makkelijk aan het begin van de week. Regelmatig op zondag schrik ik namelijk: brood op!

De eerstvolgende maandag spoed ik mij naar de voordeur. Ik zie de bezorger nog net wegfietsen. Het brood hangt aan de deurkruk en wat ruikt het lekker. In de loop van de week log ik in en wijzig de bestelling. De rest van de maand zet ik de andere dagen op rood. Iedere week wordt keurig het geïnde bedrag teruggestort. Eén keer wordt er i.p.v. een heel een halfje bezorgd. Doorb is per email goed bereikbaar en storneert het verschil direct. Kortom Doorb is goed bevallen, helemaal in vakantietijd, een zorg minder.

Doorb- dagelijks brood aan de voordeur

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestYoutubeTikTokBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Zou jij graag je brood aan de voordeur ontvangen?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie