Thuisleven.com
Doorb gratis brood aan de deur
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Ontbijt, brunch en lunch > Doorb- dagelijks brood aan de voordeur

Doorb- dagelijks brood aan de voordeur

Via Doorb hangt de plaatselijke (banket)bakker voor 07.00 uur of zaterdag voor 08.00 uur je brood aan de voordeur. Deze nieuwe, dagelijkse broodservice is nu een maand lang gratis te proberen.

Hoe werkt Doorb

  1. Voer je postcode en huisnummer in en selecteer jouw lokale bakker;
  2. Bestel het brood en op welke dag(en) je het wilt ontvangen;
  3. Vanaf nu hangt de plaatselijke bakker het bestelde brood aan je voordeur;
  4. Dagelijks opzegbaar en te wijzigen, geen opzettermijn;
  5. De kosten van het bezorgde brood plus de bezorgkosten á € 2,50 worden wekelijks achteraf op zondag of maandag geïncasseerd o.v.v. “Doorb geleverd brood”.

Een maand Doorb gratis proberen

Doorb is nu vier weken lang gratis te proberen met de code die bovenaan de site wordt vermeld. Dat heb ik geprobeerd. De bezorgkosten zijn dan gratis en er wordt vier weken lang 5,00 aan bestelbedrag vergoed.

Onze ervaring met Doorb

We hebben geluk, er is een banketbakker aangesloten in onze woonplaats. Ik vul mijn gegevens in en Doorb schrijft met iDeal 1 eurocent af. Dan kies ik voor 5,00 euro brood uit het assortiment van de banketbakker dat ik iedere maandag graag bezorgd wil hebben. In ons geval een Tijgerbrood bruin, een Meergranen brood en twee luxe bolletjes. Altijd makkelijk aan het begin van de week. Regelmatig op zondag schrik ik namelijk: brood op!

De eerstvolgende maandag spoed ik mij naar de voordeur. Ik zie de bezorger nog net wegfietsen. Het brood hangt aan de deurkruk en wat ruikt het lekker. In de loop van de week log ik in en wijzig de bestelling. De rest van de maand zet ik de andere dagen op rood. Iedere week wordt keurig het geïnde bedrag teruggestort. Eén keer wordt er i.p.v. een heel een halfje bezorgd. Doorb is per email goed bereikbaar en storneert het verschil direct. Kortom Doorb is goed bevallen, helemaal in vakantietijd, een zorg minder.

Doorb- dagelijks brood aan de voordeur

Heb je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Lees ook:

Zou jij graag je brood aan de voordeur ontvangen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics