Thuisleven.com
Detoxic, verhoog je weerstand
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Gezondheid en Welzijn > Gezondheid > Detoxic, ongift je lijf voor meer energie

Detoxic, ongift je lijf voor meer energie

Zodra de zomer voorbij is en de herfst het land insluipt merk ik altijd dat mijn energieniveau drastisch afneemt. Een verkoudheid of ander virus ligt dan ook steeds op de loer. Op mijn zoektocht naar een natuurlijke manier om meer energie en een betere weerstand te krijgen kwam ik op de site Dorivit.nl het middel Detoxic tegen. Een kuurtje van 10 dagen, 2 capsules per dag zou helpen om je lichaam te ontgiften en een boost te geven.
Ik heb een kuurtje gekregen van Dorivit om te testen en reviewen. Eerst vertel ik wat meer over Detoxic, wat er in zit en wat het doet. Daarna vertel ik mijn ervaringen met dit middel.

Unboxing

Ontgift je lijf en geef je weerstand een boost
Een kadootje voor je lijf

Als ik het pakketje open, ben ik heel verrast, het is net een kadootje. Naast de twee doosjes Detoxic zit er een mooie bidon en een lief kaartje in de doos. De doosjes bevatten beide 20 capsules.

Wat is Detoxic

Detoxic zijn doorzichtige capsules met een bruin poeder erin. De werkzame stoffen zijn o.a. duizendblad, kruidnagel en duizendguldenkruid. Ik heb uitgezocht wat deze kruiden precies voor je doen, als je ze inneemt.

• Duizendblad: stimuleert de doorbloeding, is vocht afdrijvend, help tegen oedeem en jicht.
• Kruidnagel: is antibacteriële en werkt verdoven. Kruidnagel kan ook helpen om spijsvertering te verbeteren, infecties te bestrijden en botten sterker te maken.
• Duizendguldenblad: bevorderd de spijsvertering, werkt bloedzuiverend, antibacteriële, koortsverlagend en rustgevend. Brengt ook de maag en darmen tot rust en verminderd een opgeblazen gevoel en winderigheid.

Klinkt goed allemaal moet ik zeggen. Ik ben heel benieuwd wat het voor mij kan doen, of Detoxic me meer energie kan geven. Een kuurtje bestaat uit 2 x daags 1 capsule Detoxic per dag, 10 dagen lang. Dit is één verpakking. De capsules zijn redelijk groot, maar gelukkig heb ik geen moeite met het slikken van pillen. Je neemt de capsules na een maaltijd. Belangrijk daarbij is om voldoende water te drinken gedurende de periode dat je Detoxic neemt.

Mijn bevindingen

De eerste vier dagen merk ik eigenlijk geen verschil. Vanaf dag 5 merk ik dat ik minder moe op sta ’s morgens. De dagen daarna voel ik me beduidend minder vermoeid en mijn stoelgang is ook veel regelmatiger. Het lijkt voor mij dus te werken. Terwijl ik dit schrijf is het bijna twee weken geleden dat ik de kuur heb afgerond. Toch wel tot mijn verbazing, heb nog steeds meer energie dan ik gewend ben in de herfst. Ook lijken alle virusjes me, tot nu toe dan, met rust te laten.
Al met al ben ik aangenaam verrast over de werking van Detoxic.

Lees meer over Goede voornemens op Thuisleven

Detoxic is te koop op Dorivit.nl voor € 52,-
Nu heeft Dorivit als verrassing voor jullie een kortingscode voor jullie. Met de code THUISLEVEN20 krijgen jullie 20% korting op Detoxic zodat jullie ook de positieve effecten hiervan kunnen ondervinden. (Deze code is geldig tot 31 januari 2019). Bestel nu, dan kun je direct na de feestdagen beginnen met je goede voornemens en met veel energie het nieuwe jaar in.

Heb jij wel eens een ontgiftingskuur gedaan?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics