Selecteer een pagina

Met drie dochters op een rijtje zou je denken dat wij het makkelijk hebben qua kleding kopen. Ieder seizoen de meisjeskleding doorschuiven naar een andere kledingkast en lekker voordelig uitkomen. In een ideale wereld zou dit best kunnen, alleen onze dochters verschillen als dag en nacht van smaak en kledingwensen. De oudste loopt het liefst het hele jaar in korte broeken, shorts en ze is smal, erg smal. De jongste draagt alleen en dan ook alléén maar jurkjes met korte of lange mouwen. De middelste vindt broeken nooit lekker zitten, dus er blijft weinig kleding over om door te schuiven. Ik besluit om mijzelf eens te verdiepen in de laatste trends in kinderkleding om goed voorbereid samen (of alleen) op kledingjacht te gaan

De nieuwste trends in kinderkleding

Eén blik op de kinderkleding pagina bevestigt mijn vermoeden, er zijn vele trends in kinderkleding. Voor de tienermeisjes lijkt off shoulder het helemaal te zijn. Topjes en jurken zonder schouders of met schouderbandjes en aparte losse mouwtjes. Met een strapless top of bikini’s kom je ook goed voor de dag.  Zomers gekleurde prints goed te combineren met een effen gekleurde short of juist andersom. Ook de jumpsuits met korte pijpen zijn gesierd met drukke zomerse prints.
Voor de schoolmeid zie ik strepen in allerlei kleuren en van dik tot dun. Ideaal want ze draagt graag een legging om mee te kunnen spelen en vooral glijden in de speeltuin. Leuk om te combineren met horizontale, verticale of zelfs diagonale strepen.

Unicorn

Voor de jongste kleuter is het allemaal eenhoorn, unicorn wat de klok slaat. De kleur maakt haar al helemaal niet meer uit, als er maar een eenhoorn op staat. Al trekt ze bij groen wel de grens. Verder wordt de rest van de dierentuin ook van stal gehaald, overal zijn de diertjes op te vinden. Des te exotischer de dieren des te beter, zoals flamingo’s. En niet te vergeten exotisch fruit als ananas.
Kortom wij maken ons op voor een vrolijk zomers shopfestijn en wellicht bestaat er wel een gestreept topje zonder schouders met een eenhoorn dan ze alle drie willen dragen…

Lees ook:

Verschillen jouw kinderen ook zo van smaak?

Geverifieerd door ExactMetrics