Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Bloemen en planten > De Koffiezak vaas van Invotis met het uiterlijk van een koffiezak

De Koffiezak vaas van Invotis met het uiterlijk van een koffiezak

Ooit al eens wat water in een koffiezak gedaan? Je zult al snel merken dat het water er net zo snel uit loopt dan je het erin giet. Toch werden de designers bij Invotis geïnspireerd door de koffiezakken waarin in Guatemala koffiebonen worden bewaard. Wil je weten hoe ze die zak waterdicht hebben gemaakt en wat je er allemaal mee kunt? Lees dan snel verder…

Knappe koppen

In deze moderne tijd is het niet zo moeilijk om een probleem om te lossen. Lukt het je niet zelf, dan zijn er wel een aantal knappe koppen die het probleem voor je op kunnen lossen. En laat Invotis nou net een aantal van die knappe koppen in dienst hebben. Immers is Invotis een merk met veel leuke items die elke keer weer vernieuwend zijn. Zo ook deze leuke koffiezak vaas.

Koffiezak vaas

Ofschoon de vaas lijkt op een koffiezak, is het tegendeel waar. Het geheel is namelijk gemaakt van keramiek en afgewerkt met een printje in de vorm van een koffiezak. Om het geheel goed te laten overkomen is de vaas niet gemaakt van een glad geheel. Nee de keramiek vaas is echt geïnspireerd op de vorm van een zak en dit zie je terug in de vaas door de hobbels, bobbels en andere ongelijkmatigheden. Niet alleen aan de buitenkant van de vaas maar ook aan de binnenkant. Dat laatst is overigens iets onhandiger met schoonmaken maar dat mag de pret niet drukken.

Hoe te gebruiken

Ik denk dat het voor de hand liggend is dat deze vaas uitermate geschikt is om bloemen in te zetten. Ik stopte er tulpen in om de vaas een mooie Nederlandse twist te geven. Echter doen alle bloemen het goed in deze bijzondere vaas. Mocht je echter toch iets heel anders in de vaas willen hebben dan bloemen, denk dan eens aan koffiebonen! Het enige nadeel is dat de vaas niet af te sluiten is en daardoor stof op de bonen terecht kan komen. Maar zeker leuk om eens mee te experimenteren!

De Invotis koffiezak vaas kun je kopen bij Ditverzinjeniet.nl

Krijg jij wel eens een bloemetje, of koop je ze voor jezelf?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik koop zelf regelmatig bloemen maar ik krijg ze ook van mijn man, moeder, zus of vriendinnen 😀

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics