Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Servies en toebehoren > De Kambukka fles een nieuwe on-to-go drinkfles

De Kambukka fles een nieuwe on-to-go drinkfles

Op 1 juni werd een nieuw merk on-t0-go drinkflessen gelanceerd: Kambukka. Grote kans dus dat je nog niet eerder van dit merk gehoord hebt en des te leuker om hier aandacht aan te besteden! Aangezien wij binnenkort op vakantie gaan en een autorit van 11 uur voor de boeg hebben (immers is vliegen ontzettend schadelijk voor het milieu) is het testen dan ook appeltje eitje.

Warme koffie op het werk dat te drinken is

De geïsoleerde drinkbeker is uiterst geschikt om koude drankjes koud te houden en hete drankjes heet te houden. Dankzij de geïsoleerde drinkbeker hoef je dus nooit meer de smaakloze koffie op kantoor te drinken. Vul de on-to-go drinkfles in de ochtend met je eigen koffie, voorzie het eventueel van wat suiker en melk en draai de fles dicht. Je bent nu verzekerd van een warme koffie op het werk. Datzelfde geld natuurlijk ook voor thee.
Let wel: zodra je een geïsoleerde fles vult met koffie, de smaak van de koffie er maar moeilijk tot zelfs niet meer uit gaat!

Design van de Kambukka Etna

De Kambukka Etna kan gevuld worden met 500 ml, hierdoor heb je veel drinkplezier. Dankzij het fraaie design heb je niet alleen een prachtige drinkfles qua uiterlijk (diverse kleuren en printen) maar kun je ook snel iets drinken zonder een druppel te lekken. De drinkfles is namelijk voorzien van een handige 3-in-1-dop. Hiermee kun je de drinkfles op 3 standen zetten:

  • Stand 1 – even drukken om snel een slok te nemen
  • Stand 2 – volledig open om de fles te gebruiken als mok
  • Stand 3 – geheel afsluiten

Naast de slimme dop is de fles ook uitgerust met Snapclean®-technologie waarmee het drinkmechanisme in één klik uit de deksel wordt verwijderd om het te reinigen. Dat kan gewoon in de vaatwasser. Bovendien zijn alle deksels van Kambukka uitwisselbaar.

Wat vinden wij ervan?

Op het doosje dat ik ontvang staat “express your thirst”. Het maakt mij meteen nieuwsgierig welke variant ik ontvangen heb. Nadat ik het doosje geopend heb zie ik de Etna 500 ml Trumpet Flower tevoorschijn komen. Yeah! Deze gaan de jongens niet gebruiken en weet ik dus 100% zeker dat er nooit een koffiesmaak in zal komen.
Voor ik de fles überhaupt ga testen, vind ik het wel zo prettig als hij echt schoon is. Ik schroef het geheel dan ook uit elkaar en zet de onderdelen in de vaatwasser. Erg handig.

Daarna vul ik hem met thee en neem hem mee naar school waar ik een lange dag heb met overblijf en vergadering. Gezien de reacties die ik ontvangen heb op de drinkfles kan ik wel concluderen dat hij erg opvalt onder de vrouwen (geen mannen aanwezig) aan tafel. De inhoud is na 3 uur nog echt heet te noemen. Kortom voor de lange vakantierit die we tegemoet gaan weet ik zeker dat we op het einde van de rit een mooie picknick kunnen houden met in elk geval een warme thee. Ik kijk er nu al naar uit.

Lees ook:

Drink jij je drankjes graag koud of juist warm?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Die ziet er wel mooi uit! Misschien toch overwegen om eentje te kopen voor warme koffie onderweg. Want warme koffie is al lang geleden als moeder van 3 kleine kinderen

  • Vooral handig om koffie/thee mee te nemen voor in de auto, ideaal voor
    een vakantiereis. Koffie vind ik snel koud worden. Van te voren even kokend water erin en daarna de koffie scheelt ook een stuk.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics