Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > De iPhone X hoesjes die het beste bij je passen

De iPhone X hoesjes die het beste bij je passen

Als je de iPhone X hebt dan ben je verzekerd van een all‑screendesign, de langste batterijduur in een iPhone ooit en de snelste prestaties. Tevens is deze iPhone spat‑ en waterbestendig tot wel een meter diep. Je kunt foto’s nemen van studiokwaliteit door de groothoek camera en een prachtige 4K‑video maken met timelapse. Tijdens het filmen kan je zelfs inzoomen, ongekend. Je hebt een betere beveiliging dankzij de Face ID. Al met al een prachtige upgrade van je iPhone. De iPhone X wil je dus wel goed beschermen en dat doe je met een iPhone X hoesje.

iPhone X hoesjes

Waar sommige andere aanbieders je overprikkelen met felle kleuren, drukke prints en andere schreeuwerige opties omtrent een hoesje, zijn de hoesjes van iPhone-cases.nl juist erg prettig voor het oog. Tenminste dat vind ik. Stijlvolle mode- en pastelkleuren sieren het aanbod. Rustgevend in een effen kleur zijn vooral de slanke modellen hoesjes. Meestal mat in plaats van glimmend gekleurd. De robuuste hoesjes hebben daarentegen wat meer details zoals bijvoorbeeld de zwarte hoekranden.

Transparante iPhone X hoesjes

Het aantal transparante, heldere iPhone hoesjes neemt opvallend toe. Niet gek, want de iPhone X is van zichzelf al prachtig vormgegeven, dus waarom verstoppen? Deze hoesjes zijn te bestellen in allerlei kleuren of juist transparant, crystal clear zoals je wilt. Neem in de keuze van je hoesjes ook je mate van gebruik mee. Ben je een actief buitensporter of zit je iPhone de hele dag in je handtas of kontzak? Dat maakt nogal een verschil in het geschikte type hoes.

Prints en cases

Natuurlijk bieden ze wel hoesjes met een print aan. Wat mij direct opvalt is de leopard huid en het Adidas stripes logo. Daar zie ik onze oudste wel mee lopen, al schiet het met sparen nog niet zo snel op.
Mijn eigen voorkeur gaat uit naar een case, daar kan ik heel handig de visitekaartjes van Thuisleven in kwijt en wat kortingsbonnen. En dan ook nog bij voorkeur in een lederen look. Nadeel is wel dat de iPhone X niet meer herkenbaar weggestopt is.

 

Welk type hoesje of case draagt jou voorkeur?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics