Thuisleven.com
Comfortabel ondergoed van Tommy Hilfiger
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Comfortabel ondergoed van Tommy Hilfiger

Comfortabel ondergoed van Tommy Hilfiger

Ofschoon de COVID-19 crisis ook bij ons de nodige problemen veroorzaakt, moet ik toch toegeven dat ik er vaak minder last van heb dan ik van tevoren zou hebben verwacht. Het niet op en neer hoeven rijden naar je werk, spaart vele uren per week die ik vrij kan maken voor meer werk, of meer gezinstijd. Het feit dat ik thuis ben als de kleintjes in de schoolpauze even thuis een boterham komen eten, vind ik erg genietbaar. Dus eigenlijk voel ik me best lekker thuis. Zeker ook omdat ik me niet iedere ochtend in een kostuum hoef te hijsen voordat ik naar mijn werk ga. Een soepele jeans en sweater volstaan prima achter mijn computer. Lekker comfortabel. Nou ja, bijna dan.

Oncomfortabel en ongemakkelijk ondergoed

Ik kocht namelijk in de eerste intelligent lock down een hele lading boxers online ter vervanging van een deel van mijn ondergoed. Omdat ik op dat moment veel aan het klussen was, dacht ik dat los zittende boxers misschien comfortabeler zouden zijn dan mijn gebruikelijke stretch “trunk”. Dat bleek echter een grote vergissing. Bij het dragen van een werkgordel met daaraan nogal wat gereedschap, bleek de geplooide elastiek pijnlijk in de huid gedrukt te worden. De wijde losse pijpen lijken op het eerste oog meer bewegingsvrijheid te geven, maar in combinatie met wat transparantie bij zware arbeid, hebben ze de neiging in jeans op te kruipen en te knellen. En zelfs achter mijn computer werd dit oncomforabele ongemak er niet minder om. Dit bewijst maar weer eens wat ik ook in een eerdere blog schreef: “Als je ondergoed maar goed zit

Comfortabel ondergoed van Tommy Hilfiger

Kwaliteit van Tommy

Gelukkig weet Miranda wel raad met dit soort ongemakjes. Zo regelde ze, als verrassing, van HemdvoorHem een mooie Tommy Hilfiger stretch trunk voor mij om te reviewen. Een onderbroek waar iedere man blij mee zou zijn. Dat merkte ik al meteen toen ik hem de eerste keer aantrok. Hij sluit mooi om het been aan en kruipt dus niet op. De onderbroek zit niet te strak. Hij is zacht van stof en heeft een zachte elastiek. En, niet onbelangrijk, hij heeft aan de voorzijde voldoende ruimte en bied voldoende steun. Want ook al is dat geen veel besproken onderwerp, dat is per slot van rekening wel waar het om draait bij boxers! Dus dankzij de kwaliteit van Tommy zit deze Tommy weer helemaal happy achter zijn computer.

Kwaliteit heeft zijn prijs

Deze kwaliteit heeft natuurlijk wel een prijs. De hoogwaardige materialen alsook de mooie afwerking maken onderkleding van Tommy Hilfiger niet de goedkoopste keuze. Toch heb ik het er graag voor over. Want het is gewoon erg prettig je lekker te voelen in de kleding die je draagt ongeacht welke activiteit je op dat moment aan het ondernemen bent. Bovendien zien ze er strak uit. Dus mocht je jeans nu toch net iets te laag hangen bij het klussen, dan hoef je ook niet meteen te vrezen voor een bouwvakkersdecolleté. Ik heb de losse boxers dan ook met plezier omgeruild voor nog een aantal Tommys.

Heb jij een voorkeur voor een bepaald soort ondergoed?

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics