Thuisleven.com
Chesterfield zitbanken zitten heerlijk.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonkamer > Chesterfield banken, woonwens

Chesterfield banken, woonwens

Laatst hebben we geluncht in een nieuw restaurant hier in de buurt. De inrichting was heel vrolijk en rondom glas om lekker naar buiten te kijken. Helaas regende het buiten en liep er geen kip voorbij. Gelukkig viel er binnen ook genoeg te zien. De inrichting was prachtig met veel paars, koper en meer warme tinten. Er waren knusse zithoekjes met laag tafeltje en een Chesterfield bankstel.

Na de lunch

Normaal gesproken zitten we op de huppel, dan vertrekken we na de lunch en vervolgen direct ons dagprogramma. Deze keer hebben we na het lekkere broodje plaatsgenomen in zo’n leuk en knus zitje voor nog een drankje. Buiten was het best guur dus we kropen met een warme chocomel en koffie tegen elkaar aan. De fluwelen kussentjes maakten het nog gezelliger en ik wilde eigenlijk niet meer weg. Ik zat zo lekker op de bank.

Nu wil ik ook een Chesterfield

Thuis zitten we ieder apart op een relaxfauteuil met de beentjes hoog. Steeds vaker vind ik mijn draai niet in mijn stoel. Ook vind ik het wel eens gezellig om tegen elkaar aan te kruipen. Samen op de bank een filmpje kijken, eventueel een woondeken erbij pakken. Losse kussens om het nog knusser te maken.
En wat blijkt, de Chesterfield bank is met zijn tijd meegegroeid en in mooie, warme stoffen verkrijgbaar. Niet alleen meer het harde, bruine leer van weleer.

Zitplaatsen

De vraag rijst of we gaan voor een knusse tweezits bank of een bank met meer zitplaatsen. De ervaring leert dat wanneer ik op de bank ga zitten, de meisjes aan weerszijden tegen mij aankruipen. Ze pakker er direct een boek bij of dommelen al kletsend wat weg. Wanneer manlief in de buurt van de bank komt, wordt het altijd stoeien en is het gedaan met de rust. Of zal het een kwestie van wennen zijn? Als dat het geval is dan is mijn oog gevallen op een Chesterfield hoekbank waar we met zijn allen op kunnen zitten. Dan creëren we met de fauteuils wel een ander zitje, om te lezen bijvoorbeeld.

Lees meer.

Heb jij een zitplaats voor iedereen op de bank?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Wij hebben een hele grote hoekbank waar je met een man of 7 op kan zitten en met 3 makkelijk kan liggen. Kleinkinderen kunnen er met meer dan 3 op liggen . En een mooie schommelstoel! Mijn dochter heeft chesterfield stoelen. Echt heel erg mooi!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics