Thuisleven.com
HemdVoorHem.nl Valentijnskado. Kopen, bestellen, gratis retour.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Cadeautips voor de vrijgezelle man of vader

Cadeautips voor de vrijgezelle man of vader

Wat is het toch moeilijk om een cadeau voor een man te vinden. Helemaal als ze zelf niets weten te vragen. Mocht hij vrijgezel zijn, dan wordt het wel iets eenvoudiger. Dan bestaat de mogelijkheid dat hij goed voor de dag wil komen en daar weten we wel raad mee op Thuisleven!

Cadeautips voor de vrijgezelle man

Blijkt dat we toch al aardig wat cadeautips gepubliceerd hebben op Thuisleven omtrent Vaderdag, Valentijnsdag e.d. Deze tips zijn in grote lijnen te onderscheiden in een paar gebieden. Te denken valt aan verzorging, gadgets, persoonlijk en uiterlijk. Voor het gemak zet ik ze even op een rijtje.

Tips op het gebied van gadgets

Een gadget zie ik als een elektronisch hebbeding met bijbehorende accessoires. Naast telefoon, powerbank, telefoonhouder voor in de auto komen hiervoor ook in aanmerking houten telefoonhoesjes met of zonder eigen foto en een draadloze oplader. Een draadloze Bluetooth koptelefoon of waterdichte luidspreker zijn al helemaal een schot in de roos. Let op: al deze tips zijn met de zoekfunctie op ons blog terug te vinden!

Persoonlijke cadeaus

Het eerder genoemde houten telefoonhoesje is ook met eigen foto te bestellen. Hartstikke leuk voor de vrijgezelle vader met zijn kind(eren) op de foto. Ook een foto op hout of wereldkaart zal direct de aandacht trekken in zijn woonkamer. Om in het hout te blijven kan ik een houten horloge ook aanbevelen.

Het oog wil ook wat

Om deze vrijgezelle man weer op de markt te brengen zou een overhemd, manchetknopen, sokken en mooie leren portemonnee of riem zeker gewaardeerd worden. Een passende strik of stropdas bij zijn smoking of een heerlijke (superheld) badjas voor in de sauna en na het badderen. De nieuwe, frisse dekbedovertrek zal de slaapkamer zeker opfleuren. Ook een lekker luchtje, douche foam for men en baardverzorging helpen hem een handje op de goede weg.

Lekkere en handige cadeaus

En dan blijven er uiteindelijk altijd nog de altijd handige cadeaus over. Wellicht wil hij eens een masturbator proberen? Altijd handig zijn de bierkoelemmer, een barbecue schort met grillbestek of een mini schroevendraaier of KeepCup voor onderweg. En wie zegt dat alleen vrouwen chocolade lusten? En een drankje kan ook echt een verwennerij zijn.

Lees ook:

Zit er een goede cadeautip voor je bij?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics