Thuisleven.com
Buurman en Buurman bakken en grillen
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

Op 5 juni openen de bioscopen weer hun deuren en vanaf dat moment verschijnt ook het allerlaatste avontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

A je to! De leukste buurmannen van de wereld zijn terug in hun allerlaatste bioscoopfilm: Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

Buurman en Buurman bakken en grillen

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen, boeken, klokken, dekbedden en pluche.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Informatie

Releasedatum: 5 juni 2021
Leeftijd: Alle leeftijden
Speelduur: 60 minuten

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

33 reacties

 • Ik denk dat mijn kleinkinderen ook weer naar deze film willen.
  Zij zijn grote fans van deze grappige klusmannetjes.

 • Zo leuk Buurman & Buurman.
  Ik vind het zelf erg leuk en mijn kleinzoon Kaylen en ik liggen dubbel als we ze zien.
  Kaylen is ook een fan van Buurman & Buuran, want hij heeft eet zelfs elke dag zijn eten op wat netjes op een placemat van Buurman & Buurman waar Kaylen zijn naam op staat.
  Heerlijk ontspannen oma/kleinzoon uitje in de bioscoop.

 • We mogen weer leuke uitjes maken: joehoe!! Ik zou dolgraag met de jongens naar deze film van Buurman & Buurman gaan; dat wordt genieten! Puzzelen en spelletjes spelen doen we ook graag, dus ook dat komt helemaal goed!

 • Zo leuk, die Buurmannen! We hebben al uren kijkplezier aan de dvd’s beleefd; deze kaartjes zijn absoluut de kers op de taart voor onze kinderen! Na afloop kan er dan nog fijn gepuzzeld en gespeld worden!

 • Zeker weten dat dit een fantastisch leuk uitje gaat worden, om thuis heerlijk na te genieten met de puzzel en memo!

 • Goedemorgen Miranda, ik doe graag mee want mijn zoontje en neefje zijn dol op buurman. Dan hebben de jongens weer eens een leuk uitje samen ❤️Groetjes en een fijne dag Renée

 • Heerlijk, de bioscopen zijn weer open, dus dat worden weer gezellige filmavonden met het gezin. Bak popcorn erbij en genieten maar!

 • Leuk voor mijn neefje! Is superfan en was ook al heel erg blij met zijn Buurman en Buurman t-shirt wat ik voor hem heb gekocht.

 • Mijn zoontje en man kunnen altijd heerlijk lachen om de buurmannen. Ik doe daarom graag mee, een leuk vader-zoon uitje lijkt me.

 • Ik doe erg graag mee voor de kinderen, zullen ze geweldig vinden Groetjes van Anneliese de Waal

 • Zou leuk zijn om na alle corona perikelen eindelijk weer eens naar de bios te gaan met mijn dochter. Ze is gek op de filmpjes van Pat en Mat

 • Sinds wij vorig jaar in Groningen in een pizzeria hebben gegeten die vol met Buurman en Buurman attributen stond, zijn mijn neefje en nichtje helemaal fan. Doe daarom voor die twee graag mee aan deze winactie.

 • O wat zou dit leuk zijn voor onze kleinzoon. Toen hij twee jaar was, bakte hij op een kinderspeelgoed kooksteltje “pannenkoeken”.
  Hij gooide dan zogenaamd een pannenkoek omhoog en zei iedere keer; o nee hè, een pannenkoek op het plafond.
  En opa maar springen om de pannenkoek te pakken.

  • Nog een aanvulling.
   Ik vertelde dit aan onze dochter, ze zei; o dat heeft hij van Buurman en Buurman.

 • Wauw, wat een leuke actie.
  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon Fabian. Hij vindt buurman en buurman geweldig!
  Gezellig samen naar de bioscoop en zijn mama vindt buurman en buurman ook grappig om te kijken.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics