Selecteer een pagina

De boeken van Boer Boris zijn altijd een feestje. Het is dan ook niet voor niets dat wij deze boeken zo graag in huis hebben. Met Sinterklaas in het vizier mag het nieuwste boek (Boer Boris een paar voor sinterklaas) dan ook zeker niet ontbreken. Benieuwd waar het over gaat? Lees dan snel verder!

Een paard voor Sinterklaas

Op een dag krijgt Boer Boris een brief van Sinterklaas. Sinterklaas schrijft dat zijn paard van de trap is gevallen. Omdat hij hinkt, moet hij het een tijdje rustig aan doen. Alleen hoe moet Sinterklaas nu over alle daken zonder een schimmel?
Sinterklaas vraagt zich daarom af of hij Knol een weekje mag lenen. Op de daken lopen met Sinterklaas, Knol wil het graag proberen.

Conclusie

We zijn helemaal Boer Boris fan geworden. De verhalen lezen zich heerlijk weg, op elke pagina staat een mooie illustratie en de thema’s zijn altijd een succes.
Zoals alle andere Boer Boris boeken (we hebben er een aantal mogen recenseren voor Thuisleven) komt ook in dit boek het muisje weer op elke pagina terug. Kun jij hem overal vinden?

Informatie

Auteur: Ted Van Lieshout
Illustraties: Philip Hopman
Uitgeverij: Gottmer / Clf Media B.V.
ISBN: 9789025771935
Geschikt voor: vanaf 3 jaar

Heb jij al eens een boek van Boer Boris (voor)gelezen?

*voor het schrijven van deze recensie hebben we een exemplaar gekregen*

Geverifieerd door ExactMetrics