Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Boer Boris een paard voor Sinterklaas

Boer Boris een paard voor Sinterklaas

De boeken van Boer Boris zijn altijd een feestje. Het is dan ook niet voor niets dat wij deze boeken zo graag in huis hebben. Met Sinterklaas in het vizier mag het nieuwste boek (Boer Boris een paar voor sinterklaas) dan ook zeker niet ontbreken. Benieuwd waar het over gaat? Lees dan snel verder!

Een paard voor Sinterklaas

Op een dag krijgt Boer Boris een brief van Sinterklaas. Sinterklaas schrijft dat zijn paard van de trap is gevallen. Omdat hij hinkt, moet hij het een tijdje rustig aan doen. Alleen hoe moet Sinterklaas nu over alle daken zonder een schimmel?
Sinterklaas vraagt zich daarom af of hij Knol een weekje mag lenen. Op de daken lopen met Sinterklaas, Knol wil het graag proberen.

Conclusie

We zijn helemaal Boer Boris fan geworden. De verhalen lezen zich heerlijk weg, op elke pagina staat een mooie illustratie en de thema’s zijn altijd een succes.
Zoals alle andere Boer Boris boeken (we hebben er een aantal mogen recenseren voor Thuisleven) komt ook in dit boek het muisje weer op elke pagina terug. Kun jij hem overal vinden?

Informatie

Auteur: Ted Van Lieshout
Illustraties: Philip Hopman
Uitgeverij: Gottmer / Clf Media B.V.
ISBN: 9789025771935
Geschikt voor: vanaf 3 jaar

Heb jij al eens een boek van Boer Boris (voor)gelezen?

*voor het schrijven van deze recensie hebben we een exemplaar gekregen*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

  • Dit boek staat hoog op het verlanglijstje van onze oudste zoon (4). Hebben al 3 boeken in huis; boer boris en de olifant, boer boros de markt en die laatste, het kleine exemplaar, die bij de kinderboek gepromoot werd. (Ben even de naam kwijt)
    Al vele goede dingen over dit boek gelezen. Dus….

  • Wat leuk, ik ga hiervoor eens kijken. Onze jongste van 4 is al helemaal in de Sint stemming, dit vindt hij vast een superleuk boek

  • Ja! boer boris is hier erg populair. Boer Boris gaat naar zee en Boer Boris die eieren kwijt is. Leuke boeken die aansluiten bij belevingswereld van kinderen.

  • Nee, ik heb nog nooit uit een boek van Boer Boris voorgelezen! Sterker nog; ik heb ook geen boek van Boer Boris in huis. Maar daar kan verandering in komen :-).

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics