Selecteer een pagina

Bob de Bouwer heeft een mega klus gekregen, hij moet de steengroeve ombouwen/ veranderen in een stuwmeer voor Lentestad. Scoop, Liftie en Muck zijn er helemaal klaar voor om samen met Wendy, Leo en Bob de klus te klaren.  Bob kan het niet alleen met zijn team en krijgt hulp van Conrad met zijn mega machines, Smakker, Kraker en Blinker. Er wordt hard gewerkt in de steengroeve. Blinker en Scoop worden al snel vrienden, maar blijft dit zo? En is de hulp van Conrad wel zo oprecht als het lijkt? Dan wordt het stuwmeer gevuld, gaat dat goed? of is Lentestad in gevaar?

Wat vonden de kinderen ervan

Alledrie waren ze even enthousiast! De jongste van net 4 begreep niet altijd gelijk waarom iets niet goed ging, maar dat mocht de pret niet drukken ze heeft genoten. De oudste van bijna 8 keek ook met een bouwvakkers oog, het ging echt zo als het in realiteit gaat! En hij begreep heel goed als er sabotage in het spel was! Ze vonden het een top film en wilde nog wel een keer!

Wat vond ik ervan

Het is een heerlijke kinderfilm die voor ouders ook nog leuk is om mee te kijken. Het was voor mij de eerste film van Bob waarin werd gesaboteerd. Ook werd er vrolijk gezongen in de film, komen vrienden voor elkaar op, en gaan er vriendschappen even niet zo lekker. Fijn dat dit ook voorbij komt maar of kinderen dit altijd in de gaten hebben? Ik vind het een heerlijk film om gezellig met het gezin naar toe te gaan! Is hij voor herhaling vatbaar? Nou en of!

De film draait vanaf vandaag (15 februari) in de bioscoop. Hij is geschikt voor alle leeftijden en duurt 60 minuten.

Lees ook:

Heb jij de film Bob de Bouwer Mega machines al gezien?

*op uitnodiging mochten wij deze film bezoeken*

Geverifieerd door ExactMetrics