Selecteer een pagina

Je handen en je gezicht zijn meestal de eerste lichaamsdelen die gezien worden door een ander. Het is dan ook een prettige gedachte om deze goed te verzorgen. Maar heb je ook al eens nagedacht over een goede mondverzorging? Immers als je spreekt wil je ook dat je tanden er mooi uit zien toch? Met de Blue®m Mondwater zit dat wel oké. Lees maar snel verder!

Het gebruik van Mondspoelwater

Hoeveel mensen ik een mondwater uit de schappen zie pakken bij de drogist vind ik schrikbarend te noemen. Zeker na het gesprek met mijn tandarts die het uiterst afraad. Ze gaf duidelijk aan dat een mondwater zeker niet slecht is voor je gebit, maar het dood alles en dus ook de goede bacteriën en kan zelfs een hoge bloeddruk als resultaat hebben. Bovendien als je het eens vergeet dan is de kans op gaatjes op den duur alleen maar groter. Dus als je al een mondwater gebruikt adviseerde ze dan ook om een mondwater te nemen op advies of een te nemen die wel veilig is voor je tanden, zoals de Blue®m Mondwater zonder chloorhexadine.

Blue®m Mondwater

In tegenstelling tot andere producten in de winkels is de Blue®m Mondwater een gezonde én vooral veilige keuze voor een frisse en optimale mondverzorging. Denk hierbij aan: zuurstof uit honing, Xylitol en Lactoferrine. Deze mondwater is vrij van:

  • Chloorhexadine. In plaats daarvan zit het product boordevol met veilige, actieve ingrediënten voor een frisse en optimaal verzorgde mond.
  • Alcohol. Droogt je slijmvliezen in de mond uit waardoor je het kwetsbaarder maakt voor schadelijke bacteriën.
  • Fluoride. Veroorzaakt corrosie aan de titanium toplaag van het implantaat.

Hierdoor kun je met een goed gevoel je mond spoelen na het tandenpoetsen.

Conclusie

Een paar weken geleden ontving ik de Blue®m Mondwater in combinatie met een persbrief. Hierin lees ik exact hetzelfde, alleen dan iets uitgebreider, als wat mijn tandarts adviseerde. Een teken dat ik bij de juiste tandarts ben geweest (na de verhuizing zijn we overgestapt en heb ik hem nog niet kunnen ondervragen). Het Mondwater is makkelijk in gebruik en absoluut niet vies te noemen. Het is denk ik wel iets waar je even aan moet wennen als het nog niet in je dagelijkse routine zit. Eenmaal in de routine kun en wil je niet meer zonder.

Gebruik jij een mondwater?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics