Selecteer een pagina

Elk jaar weer hangt er in de laatste week voor pakjesavond (Sinterklaas feest) een gespannen sfeer bij de meeste mensen. Immers moeten er genoeg cadeaus in de zak liggen voor de (grote) kinderen. Om die stress last-minute te voorkomen is er maar één tip: BEGIN OP TIJD!

Weinig budget maar veel pret dus begin op tijd

Waarom zou je een fortuin uit geven aan allerlei cadeaus, terwijl het hele huis al bezaaid ligt met speelgoed? Natuurlijk is het leuk om één of twee items te kopen die je kind echt heel erg graag wilt. Toch mogen de andere cadeaus echt wel afwijken van hun verlanglijstje. Het voordeel hiervan is dat je als ouder kunt kijken naar de lange termijn, veel van het verlanglijstje is immers een moment opname. En je kunt zo de aanbiedingen in de gaten houden. Handig voor de beurs. Bovendien halen de kinderen hun informatie uit de boekjes en reclames. Het kan dus goed zijn dat je iets ziet waarvan je weet dat ze het leuk zullen vinden, maar ze het zelf nog nooit gezien hebben. Die cadeaus zijn de verrassingscadeaus en geven vaak het meest bijzondere effect bij kinderen. Zo hebben wij dit jaar de Maze Cube en een onbreekbare drone als verrassingscadeau klaar liggen. Ik ben nu al benieuwd naar de reacties!

Maze Cube

Afgelopen zomer vakantie zijn wij een ruime week naar het Comomeer geweest, gevolgd met een ruime week naar Padua. Die reis hebben we in de auto gemaakt en wat ons opviel is eigenlijk de rust waarmee dat is gegaan. Zo heb ik een aantal spelletjes gekocht die ze onderweg konden spelen en hebben we de tablets helemaal opgeladen en er films op gedownload (ideaal en een absolute aanrader). Wat ons echter ook opviel is dat het naar buiten kijken, vooral in de alpen, een rustgevend effect gaf op de kinderen. Echter na 3 uur bergen kijken vond de jongste het wel genoeg en wilde ze graag iets gaan doen. Boek lezen had ze geen zin in, tablet was leeg, spelletje spelen in haar eentje ging niet en wij waren geconcentreerd bezig met de weg. Al met al was het handig geweest om hier een speelitem te hebben waarin ze zichzelf geheel zou kunnen vermaken, zoals de Maze Cube. Een leuk doolhof puzzel waarmee je het ijzeren balletje door middel van 72 stappen naar de finish moet laten rollen.

Onbreekbare Drone

Voor alle jongens en meiden die verlekkerd de lucht in staren zodra er een drone passeert, is er nu een draagbaar en onbreekbaar model op de markt. Ideaal voor de beginner (en voor ouders die niet zo’n fan zijn van grote rondvliegende objecten). Om deze drone zit een omhulsel waardoor je niet bang hoeft te zijn zodra je de drone eens (on)bewust ergens te hard laat landen. De Mini Drone – Onbreekbare Drone wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je de drone kunt besturen, je kunt hier tevens de drone in opbergen. Tevens zitten er vier extra propellors bij die je eenvoudig kunt vervangen indien nodig en een USB kabel waarmee de drone opgeladen kan worden.

MegaGadgets

Deze twee leukerds zijn te koop bij MegaGadgets een online winkel boordevol leuke hebbedingen voor jong en oud. Op Thuisleven.com hebben wij al vaker aandacht besteed aan MegaGadgets door middel van reviews.

Begin op tijd!

Geverifieerd door ExactMetrics