Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Sinterklaas > Begin op tijd met de Sinterklaas cadeaus

Begin op tijd met de Sinterklaas cadeaus

Elk jaar weer hangt er in de laatste week voor pakjesavond (Sinterklaas feest) een gespannen sfeer bij de meeste mensen. Immers moeten er genoeg cadeaus in de zak liggen voor de (grote) kinderen. Om die stress last-minute te voorkomen is er maar één tip: BEGIN OP TIJD!

Weinig budget maar veel pret dus begin op tijd

Waarom zou je een fortuin uit geven aan allerlei cadeaus, terwijl het hele huis al bezaaid ligt met speelgoed? Natuurlijk is het leuk om één of twee items te kopen die je kind echt heel erg graag wilt. Toch mogen de andere cadeaus echt wel afwijken van hun verlanglijstje. Het voordeel hiervan is dat je als ouder kunt kijken naar de lange termijn, veel van het verlanglijstje is immers een moment opname. En je kunt zo de aanbiedingen in de gaten houden. Handig voor de beurs. Bovendien halen de kinderen hun informatie uit de boekjes en reclames. Het kan dus goed zijn dat je iets ziet waarvan je weet dat ze het leuk zullen vinden, maar ze het zelf nog nooit gezien hebben. Die cadeaus zijn de verrassingscadeaus en geven vaak het meest bijzondere effect bij kinderen. Zo hebben wij dit jaar de Maze Cube en een onbreekbare drone als verrassingscadeau klaar liggen. Ik ben nu al benieuwd naar de reacties!

Maze Cube

Afgelopen zomer vakantie zijn wij een ruime week naar het Comomeer geweest, gevolgd met een ruime week naar Padua. Die reis hebben we in de auto gemaakt en wat ons opviel is eigenlijk de rust waarmee dat is gegaan. Zo heb ik een aantal spelletjes gekocht die ze onderweg konden spelen en hebben we de tablets helemaal opgeladen en er films op gedownload (ideaal en een absolute aanrader). Wat ons echter ook opviel is dat het naar buiten kijken, vooral in de alpen, een rustgevend effect gaf op de kinderen. Echter na 3 uur bergen kijken vond de jongste het wel genoeg en wilde ze graag iets gaan doen. Boek lezen had ze geen zin in, tablet was leeg, spelletje spelen in haar eentje ging niet en wij waren geconcentreerd bezig met de weg. Al met al was het handig geweest om hier een speelitem te hebben waarin ze zichzelf geheel zou kunnen vermaken, zoals de Maze Cube. Een leuk doolhof puzzel waarmee je het ijzeren balletje door middel van 72 stappen naar de finish moet laten rollen.

Onbreekbare Drone

Voor alle jongens en meiden die verlekkerd de lucht in staren zodra er een drone passeert, is er nu een draagbaar en onbreekbaar model op de markt. Ideaal voor de beginner (en voor ouders die niet zo’n fan zijn van grote rondvliegende objecten). Om deze drone zit een omhulsel waardoor je niet bang hoeft te zijn zodra je de drone eens (on)bewust ergens te hard laat landen. De Mini Drone – Onbreekbare Drone wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je de drone kunt besturen, je kunt hier tevens de drone in opbergen. Tevens zitten er vier extra propellors bij die je eenvoudig kunt vervangen indien nodig en een USB kabel waarmee de drone opgeladen kan worden.

MegaGadgets

Deze twee leukerds zijn te koop bij MegaGadgets een online winkel boordevol leuke hebbedingen voor jong en oud. Op Thuisleven.com hebben wij al vaker aandacht besteed aan MegaGadgets door middel van reviews.

Begin op tijd!

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

12 reacties

 • ik doe het hele jaar mett actie en prijsvragen mee om op die manier kadootjes te verzamelen, met 5 kleinkinderen is het best een grote uitgave

 • Mijn kinderen krijgen dit jaar allebei een tablet en die heb ik al in huis, verder krijgen ze ook niks dus ik ben klaar. Nu nog kerstcadeaus voor de neefjes en nichtjes in Engeland. Ik heb me voorgenomen om komend jaar al in januari te beginnen, want de maand word zo veel te duur

 • met 5 kleinkinderen is december best een dure maand, vandaar dat ik het hele jaar mee doe met prijsvragen en op die manier leuke kadootjes probeer bij elkaar te sparen

 • Als ik dit lees voel ik toch een beetje opluchting 🙂 Afgelopen weekend had ik het erover met m’n schoonzusjes en ze vielen zowat van hun stoel dat ik al cadeautjes in huis heb, sterker nog ik ben bijna klaar!!! Ik móet dit voorbereiden ook écht doen want anders gaat het me allemaal helemaal niet lukken… :S
  Ik begin ieder jaar tijdens de uitverkoop eind augustus en daarna houdt ik de aanbiedingen én marktplaats goed in de gaten. 😀

 • jazeker alles ligt hier al klaar (alleen moet het nog ingepakt worden; maar de kleine meid van 1,5 en babyboy nog in de buik hebben het gelukkig niet zo door: al heeft de kleine dame opeens de duplo ontdekt en weet nu dat dat in de dozen zit op zolder en wil dus telkens al de dozen pakken en uitpakken.oeps. want dat is iets wat klaar staat voor de feestdagen dus). Ook de duplo was toen tijdelijk afgeprijsd en had zelfs een persoonlijke korting nog met 35% dus toen hebben zowel ik als mijn moeder(ook vast voor 5/12) ingelagen met duplo en hier zelfs een grote doos dat zo mega veel scheelde gelijk meebesteld voor onze dochter haar 2e verjaardag(in april pas haha)

  Ik was dit jaar vooral vroeg met ”inslaan” omdat ik niet weet hoe de kraamtijd zal lopen en ja hoe eerder in het jaar hoe meer ”’koopjes” volgens mij halverwege de zomer heb ik nog met 50% en meer leuke acties bij de kruidvat gescoord. een eerste piano, hardcover leesboekjes voor in de schoen en een tipi tent)

 • Die onbreekbare drone, dat is een gouden idee.
  Mijn kleinzoon heeft ook een drone gekregen, maar je moet er zo voorzichtig mee zijn, hij is zo kapot.
  Een perfect cadeau .

  Ik heb bijna alle cadeautjes al binnen. Begin daar in januari al mee om om me heen te kijken naar aanbiedingen.
  Maakt de maand december weer wat minder duur.

 • Ik heb al een zakje met speelgoed opgeslagen op zolder, elke x haal ik wat! En het Comomeer lijkt mij ook zo mooi voor auto vakantie dit jaar was onze vakantie in Kroatië was ook heel mooi

 • Ik koop eigenlijk het hele jaar door cadeautjes en zodra het papier in de winkel ligt, begin ik ook met inpakken. Zo blijft het een beetje leuk.

 • Helemaal gelijk als je voor 100% zeker weet dat degene die het krijgt ontzettend leuk vind. Zelf koop ik altijd in de week van sinterklaas zelf, je snapt het wel- ik betaal volle pond. Zal proberen om dit jaar eerder een cadeau te kopen zodat ik iets met leuke korting kan scoren.

 • Ja, alles al in huis voor Sinterklaas, ik had vorig jaar teveel gekocht vond ik toen ik alles ging inpakken dus ik had nog van vorig jaar. En vorige week Lego gekocht met die extra korting die er toen op Lego was. Adventkalenders heb ik al eerder met korting gekocht. Dat wordt een groot schoencadeau, verder alleen snoep of mini cadeau in de schoenen!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics