Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Angry Birds 2 (6 jaar en ouder)

Angry Birds 2 (6 jaar en ouder)

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Eddy Zoëy), Chuck (Enzo Knol), Bomb en Mighty Eagle (Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Pip Pellens), en zijn techneut Garry (André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Angry Birds 2 (6 jaar en ouder)– 21 augustus in de bioscoop – genre: animatie, komedie

Waar ben jij ooit het meest mee verrast?

Lees ook: meer over bloemen

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

41 reacties

 • Ik ben nog nooit echt groots verrast met iets van een surprise party ofzo. Min vriend probeerde me dit jaar te verrassen met een weekendje weg voor mn verjaardag maar hij heeft het toch verklapt omdat hij het gewoon niet meer voor zich kon houden, helaas. Ik had de surprise op schiphol wel leuk gevonden
  De eerste film hebben we al zo vaak gekeken, mijn zoontje was er gek op. Nu de tweede film uit komt moeten we die natuurlijk ook bezoeken in de bioscoop. Ik ben benieuwd wat er in de rest van het pakket zit maar ik weet wel zeker dat het in de smaak valt bij mijn kleine angry birds fan

 • mijn 2 schatten van kids zijn toch wel de allergrootste verrassing van mijn leven!! zou superleuk zijn ze hiermee te verwennen!

 • Ik ben het meest verrast door mijn moeder die veel heimwee had toen ik de deur uit ging! De vele keren dat ze bij mij op bezoek kwam waren iedere keer weer een verrassing en zijn fijne herinneringen. Ze was echt de allerliefste! Haar bezoek kon me niet blijer maken!

 • Onlangs ben ik verrast door man en twee zoons; kaartjes voor theatertournee van Tino Martin. Te gek!
  Lijkt mij nu leuk om hen te verrassen met een leuk Angry Birds pakket. Vandaag in de kringloop had m’n oudste zoon nog een knuffel ervan gekocht! 🙂

 • Op de grootste verrassing wacht ik eigenlijk nog steeds: tot ik ten huwelijk wordt gevraagd haha.
  Ik denk dat de grootste verrassing tot nu toe is dat mijn vriend mij meegenomen heeft voor een heerlijk weekendje weg 🙂

 • Ik wordt elke dag verrast, door onze zoontjes van 9 en 12 jaar. Op hun eigen manier verrassen ze me elke dag weer. En daar ben ik zo dankbaar om. Ze geven zoveel liefde, zoveel steun en dan de grapjes, de knuffeltjes en kusjes. Heerlijk, ik hou er zo van. ❤

 • Ik was dit jaar het meest verrast toen we onze kitten naar de dierenarts brachten om hem te “helpen” en de dierenarts vlak voor de ingreep nog even belde……. onze woeste, brutale maar o zo lieve kitten bleek geen mannetje, maar een vrouwtje! 🙂

 • Ik ben een keer verrast met een nachtje weg.
  Maar ook iets simpels als ineens een lief briefje van onze zoon op mijn kussen als ik naar bed ga.

 • Mijn grootste verrassing was het moment dat mijn man mij ten huwelijk vroeg. Hij is totaal niet romantisch, maar nadat ik een weekend weg was geweest naar Berlijn met een vriendin, ging hij op z’n knieën met een mooie ring. Het eerste en laatste cadeau wat hij zelf voor me heeft uitgezocht, hihihi

 • Ik was het meest verrast toen ik ooit voor mijn verjaardag een megazak IKEA schepsnoep kreeg. Ik ben dolop snoepjes en kan dan ook vaak de verleiding bij IKEA niet weerstaan. Een super cadeau dus. Ik loot graag mee voor deze leuke prijs om mijn dochter te verrassen

 • Wat leuk! Ik ben ooit voor mijn 30e verjaardag erg verrast door mijn man. Hij had een overnachting in het Kurhaus in Scheveningen geregeld, met alles erop en eraan! Over 2 jaar word ik 40, ik kijk nu al uit naar de verrassing die dan hopelijk volgt!

 • mijn zoontje van 10 die stiekem bij de dierentuin van zn zakgeld een armbandje kocht voor mijn 40e verjaardag. Ik heb echt niets gemerkt en werd op mijn verjaardag dus flink verrast! Graag zou ik hem verrassen met kaartjes voor zijn lievelingsfilm!

 • Mijn dochter was een gelukje bij een ongelukje. We moesten onze hele bruiloft in Italië annuleren want toen mocht ik al niet meer vliegen en naar Sicilië met de auto zag ik niet zitten. Maar goed….ze was meer dan welkom maar een echte verrassing. En 2 jaar geleden werd ik door een lokaal reisbureau gebeld. Eliza (mijn verrassing) had een reis naar Sicilië gewonnen met een kleurwedstrijd. Dat was ook een bijzondere verrassing. De cirkel was weer rond. En met deze verrassing zou ik ook graag naar deze film willen.

 • Wat een leuke prijs! Onze kids hebben nog 3 weken vakantie en zijn het slechte weer al beu! Dat hoeft niet met deze prijs want het lijkt ze super deze film in de bios te zien! Wat een leuk dagje uit zou dat zijn! En erg benieuwd naar de verrassing!

 • toen m’n lieve beste vriendin een personal shopper voor ons geregeld had!! We hebben het er nog over. Dat werden dus zowaar een keer geen stapels tasjes met spullen voor de kinderen, maar gewoon eens echt kleding voor mij!

 • Wat gaaf, wij gaan graag naar deze leuke film toe .
  Ik ben ooit het meest verrast met een verrassingspakket met zelfgemaakte knutsels van de kids, ze hadden zoveel gemaakt:-)…zomaar!!

 • Nou dat weet ik nog heel goed
  Ik was rond de 7 jaar en mijn vader en opa waren samen de gehele dag al weg. Normaal ging ik altijd overal mee naartoe,maar die dag mocht ik niet mee. Toen ze samen laat in de avond terug kwamen kreeg ik een kado !! Ik kreeg een witte pony !!! Wat een avonturen heb ik met dat beestje beleefd. Ze is bij ons 34 jaar geworden, toen hebben we jaar in moeten laten slapen want ze was op.
  Maar dat ik mijn 1e pony kreeg is mijn grootste verassing ooit

 • Laatst door mijn dochter voordat de vakantie begon.
  Had zelf een pakket gemaakt met chocolade en een leuke mok.
  Het kaartje waarop stond je ben de liefste moeder van de hele wereld vond ik de beste verrassing.
  Misschien kan ik haar nu verrassen met het leuke pakket!

 • Het is een cliché, maar de mooiste 4 verrassingen zijn voor mij echt wel de ontdekking van de zwangerschappen van mijn 4 zonen. Op de eerste zo lang moeten wachten en de andere drie waren verrassende niet verwachtte wondertjes van moeder natuur! Nog steeds en elke dag zooooooo dankbaar voor

 • mijn grootste verrassing was een overnachting in het Efteling hotel. Ik was nog nooit in de Efteling geweest en mijn lief verraste me met een overnachting in een themakamer van het Efteling hotel en daarna een dag in dit geweldige park!

 • De grootste verrassing was toch wel het moment dat Harry Potter in de bioscoop draaide. Helemaal verslaafd aan geraakt

 • toen m’n man 2 kaartjes geregeld had voor Jochem Meijer! Ik wilde altijd al graag naar hem toe, maar hij had gewoon 2 kaartjes, waren perfecte plaatsen! Ja dat was echt een super verrassing! (verder ben ik zo’n moeder die zelfs haar eigen verjaarscadeautjes koopt omdat mijn man daar geen tijd voor heeft… dus je kunt je voorstellen dat dit wel echt uniek was!)

 • Toen mijn moeder voor de deur stond en me trakteerde op de eerste boodschappen voor mijn woning. Ze hielp me zelfs uitzoeken. 3 winkelkarren vol hadden we

 • Waarmee ik ooit het meest ben verrast? Dat zijn mijn zwangerschappen geweest, zo bijzonder.
  Nu twee kids van 7 en 9 jaar die erg van bioscoopbezoekjes houden en de eerste Angry Birds film erg leuk vonden. Ik doe graag mee voor het pakket om ze te verrassen.

 • Toen ik 12 jaar werd , kreeg ik een puppy…en dat wilde ik al zó lang zó graag…
  Ik heb m gehad tot ik zwanger was van onze tweede …

 • Een leuk bioscoopuitje voor mijn zoon. Mijn grootste verrassing was dat mijn vriend stiekem een romantische vakantie had geregeld. Lang geleden alweer, het was voor dat we kinderen kregen.

 • Mijn zoontje is nog nooit naar de bioscoop geweest. Wat zou dat een ervaring voor hem zijn. En ons zoontje is 16 Augustus jarig en ik ga hem heel erg verrassen met een custom made Link kat (van het spel zelda) die ik zelf ontworpen heb. Ik ben zooo benieuwd naar zijn reactie

 • Mijn opa en oma hadden mijn lievelingsnummer aangevraagd op de Radio, ik werd 10 jaar en vond het ontzettend speciaal dat ze mijn naam noemden en het nummer “speciaal voor mij” draaiden

 • Dat was het moment dat mijn zoon ons vertelde dat het eerste kleinkind eraan kwam.
  Zo`n mooie verrassing had ik nog nooit gehad. Ik was al 64 jaar, dus het werd wel tijd om oma te worden. Later werd ik nog vier keer verrast.
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter.
  Ik volg op bloglovin en waag een kansje.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics