Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Roman > 50 Shades Freed, Unveiled edition nu op dvd!

50 Shades Freed, Unveiled edition nu op dvd!

Voor degene die al aan het wachten waren, de nieuwe (laatste?) film van 50 Shades komt uit op DVD, blu-ray en 4K Ultra HD blu-ray! Na het ja woord is het sprookje nog niet afgelopen! Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele. Alleen heet Ana nu geen Steele meer maar is ze echt Mrs Grey geworden. Mocht je nog niet zo bekend zijn met het fenomeen 50 Shades dan kan je op mijn vorige blog nog lezen over de tweede film 50 Shades Darker.

Het verhaal

De film begint waar 50 Shades Darker is geëindigd. Net als in de vorige film blijven ze vrij trouw aan de verhaallijn in de boeken. Alleen is de dreiging van Anastacia’s oude baas wat meer aanwezig voor de nodige spanning in de film. Ook geeft het voor degene die de boeken heeft gelezen is het een onbekende twist en dat is verfrissend en onverwacht. Ik ga je daar natuurlijk niet te veel over vertellen. Maar spannend is het allemaal wel. Ja ook de seks scenes zijn in deze film weer ruim vertegenwoordigd wat een andere spanning met zich mee brengt.

Mijn mening

Zonder deel een en twee te hebben gezien is deze film misschien lastig te volgen.  Het is geen op zich zelf staande film. De eerdere delen bekijken of kennen is wel handig. Maar ik denk dat dat voor degene die de film gaan kopen geen probleem is. Misschien had je hem zelfs al in de bioscoop bekeken? Na de wat meer opgebouwde spanning omtrent het hoe, wat en  waarom van Anastacia’s oude baas zijn er verder weinig verrassingen te ontdekken. Maar ik vond het wel een vermakelijke film om te kijken en als je fan bent van de boeken dan raad ik hem zeker aan.

50 Shades Freed, Unveiled edition komt uit op 07-06-2018. Ook heel gaaf, voor als je nog geen een van de films in huis hebt. Er komt ook een trilogie versie uit.

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Na het zien van de eerste film ben ik afgehaakt. Het lijkt wel of iedereen ineens met handboeien om en met roodgeslagen billen in de slaapkamer aan het experimenteren is. Volgens mij is koesterende seks nog altijd de winnaar voor de meeste vrouwen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics