Thuisleven.com
netflix series
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Vijf Netflix series die de moeite waard zijn

Vijf Netflix series die de moeite waard zijn

Is het regenachtig buiten en heb je niks te doen? Dan is het de perfecte tijd om met een lekker drankje en wat snacks een paar leuke series te kijken! We snappen dat het met het enorme aanbod lastig kan zijn om te beslissen wat je gaat kijken. Daarom delen we vandaag vijf Netflix series die de moeite waard zijn.

1. Black Mirror

Black Mirror gaat over de relatie tussen de mens en de technologie en hoe dit zich in de toekomst zou kunnen ontwikkelen. Denk aan het leven in verschillende dimensies, door een chip onderdeel worden van een game of je herinneringen terug kunnen kijken. Elke aflevering heeft een eigen plot en houdt je de spiegel voor. Na het kijken van Black Mirror zal je zeker niet hetzelfde over technologie denken.

2. The Office US

De kans is groot dat je The Office US nog niet gezien hebt. De populaire serie speelt zich af op het fictieve kantoor van een saai papierbedrijf, de Dunder-Mifflin Paper Company. Op dit fictieve kantoor worden de werknemers en hun dagelijkse bezigheden gefilmd door een cameraploeg. Wat de serie hilarisch maakt is dat Michael Scott de beste baas denkt te zijn. Zijn unieke werknemers denken hier niet altijd hetzelfde over. Dit zorgt voor hilarische momenten. The Office US is alleen beschikbaar op de Amerikaanse Netflix. Wil jij hier toegang tot? Dan kan het handig zijn om een VPN te downloaden.

3. Friends

Friends is een must-see voor jong en oud. De hilarische serie gaat over zes vrienden in New York. De zes vrienden hebben allemaal een unieke persoonlijkheid waarin je jezelf goed kunt herkennen. Samen laten ze ons belangrijke levenslessen en alles over liefde en vriendschap zien. Dit allemaal met een ontzettend hoog humorgehalte. Heb jij Friends al gezien?

4. Stranger Things

Stranger Things speelt zich af in een stadje in de jaren ‘80. De serie begint met de verdwijning van een jongetje, waarna zijn vrienden hem proberen te vinden. Tijdens deze zoektocht gebeuren de raarste dingen. Zo ontmoeten zij een meisje met buitenaardse krachten, genaamd Eleven. De eerste drie seizoenen van de serie staan nu op Netflix en de vierde komt eraan.

5. Making A Murderer

Making A Murderer is misschien niet de eerste serie waar je aan denkt, maar zeker een van de beste. De reality-thriller draait om Steven Avery en zijn zwakbegaafde neefje Brendan Dassey. Beiden zitten levenslang vast voor een gruwelijk misdrijf die zij volgens velen niet hebben gepleegd. Is het een indrukwekkend verhaal over een falend rechtssysteem of zijn ze toch wel schuldig?

Welke Netflix serie vind jij (ook) de moeite waard?

Bron afbeelding: Pixabay

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics