Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Trouwen in een shirt van Girav

Trouwen in een shirt van Girav

Met onze bruiloft op komst, zijn we op zoek naar een mooi overhemd, met daarbij een passend ondershirt, waar mijn toekomstige man de dag, avond en gedeelte van de nacht in kan stralen. Aangezien mijn man langer is dan de gemiddelde man, is het niet zo heel erg vanzelfsprekend dat dit zomaar past. Gelukkig zijn we na een zoektocht, maar vooral met wat hulp van Thuisleven, geslaagd voor zijn outfit. Lees maar snel verder.

Hulp uit onverwachtse hoek

Soms komt er hulp uit een onverwachtse hoek. Zo ook deze keer. Miranda mailde mij of ik voor Thuisleven een overhemd en ondershirt wilde testen. Ze vertelde er ook bij dat de kleding die Girav verkoopt gericht is op de extra lange man, vandaar dat haar keuze op mij viel, of nou ja mijn man. In elk geval ben ik er erg blij mee en heb ik dan ook hoop, nog op tijd te kunnen slagen voor de perfecte outfit. Zodra we het pakket openen, zien we daarin de verschillende verpakkingen liggen van ondershirts en één blauw overhemd. We beginnen, logischerwijs, met het passen van de ondershirts.

Ondershirts Hong Kong

We nemen de verpakking van de ondershirts erbij en zien op de verpakking een aantrekkelijke man staan. Ofschoon mijn man niet zo strak in zijn lichaam zit en ook iets ouder is dan de man op de foto misstaat het shirt hem totaal weg niet. Kijk maar eens op de foto.
Wat mijn man vooral aanvoelt is de kwaliteit van het stof. Het valt als een tweede huidlaag en is dan ook niet meer merkbaar met dragen, echt heerlijk zegt hij. Op zich wel logisch aangezien de shirt van 95% coton en 5% Elastane zijn.

De randen en boorden sluiten mooi aan. De draagkracht is comfortabel en manlief wilde het meteen aanhouden. Voor deze shirts betaal je per 2 euro 39,95. Dit lijkt veel maar is het dubbel en dwars waard. Uiteraard zijn de shirts ook in andere kleuren verkrijgbaar. Met de maatkiezer op de site kun je makkelijk bekijken welke van de drie maten het beste zou passen. Je voert de lengte van de man in cm in, en het gewicht in kg van de man. Hierna kies je uit de types Slank, normaal of Bourgondisch. Met een lengte van 1.71 en een slank postuur past de M in standard long erg mooi

Verona Jersey shirt

Voor over het witte t shirt ontvangen we een Verona Jersey Shirt in Sky Blue maat M. De kleur is mooi, lichtblauw. Het overhemd heeft een fijne zachte en gladde structuur. Het heeft een beetje het draagcomfort van flanel. Voor een shirt betaal je 69,95 en ook hier gebruiken we de maatkiezer. Wellicht is het aan de mouwen iets te lang voor mijn man maar hij vindt dat prettig. Hij draagt graag een overhemd met spijkerbroek en casual colbert. Het shirt sluit mooi aan en de slim fit die beloofd is zie ik nu eens terug. Dat is bij veel merken niet zo maar wel bij Girav.

Het overhemd is van 100% suprimakatoen Ook hier op de site volop mooie mannen in deze shirts. Mijn eigen schat voelt zich fijn in het shirt en gaat dit zeker dragen op het feest van onze bruiloft. Ook zonder jasje is het een mooi shirt. Het is makkelijk te wassen en te strijken. Dit laatste doet hij overigens altijd zelf.

Meer over het bestel en retour proces bij Girav

Na het bestellen ontvangen we het pakket in een stevige plastic verpakking de volgende dag in de bus. De pakbon is duidelijk en bij terugsturen kun je makkelijk een rede aanvinken. Je hebt hier overigens 100 dagen de tijd voor. Girav heeft naast een fijn comfort een prachtige service. Naast deze bovenstaande shirts is er nog veel meer te kiezen op de site. Ik zie sokken maar ook polo,s en truien. Wij gaan zeker meerdere producten van deze site bestellen. Mede dankzij Girav gaan we op 1 maart een mooie dag tegemoet. Mijn man zit strak in het shirt en overhemd met dank aan Girav.

Lees ook:

Girav Long Fit – Kleding voor mannen van gemiddelde lengte tot zeer lange mannen

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

56 reacties

 • T-shirts vinden die mooi blijven zijn moeilijk te vinden, benieuwd of dit merk gaat slagen bij mijn man. Maat s

 • Zou super zijn voor mijn man, hij heeft altijd een hemd of t-shirt aan onder zijn overhemd. Dus een nieuwe is zeker welkom.

 • Wow… Een paar van deze mooie shirts zou wel heel goed uitkomen voor mijn vriend. Hij heeft binnenkort zijn verlovingsfeestje en dat wil je er natuurlijk goed uit zien: netjes in overhemd met een ondershirt zonder dat die te kort blijkt en nogal omhoog kruipt!

 • Oh wow dit is echt iets voor mijn man! Hij is lang en dun en zijn tshirts blijven nooit in zijn broek zitten, 1x bukken en hij is weer los. En als hij dan een grotere besteld is die weer veel te wijd… Dit zou een uitkomst zijn 😀 ik waag een kansje voor hem!

 • Goedemorgen hoi ik wat leuk en het staat trouwens wel erg mooi bij u man hoor niks op aan te merken.
  Ik wil ook graag mee doen en ik vind deze wel erg mooi lijkt me ook erg comfortable,iets anders dan wat mijn man altijd aan trek (altijd thermo hemd) onder een leuke shirt of blouse. Maar ik heb ook gekeken naar die site leuke kleding voor de heren. Echt Prachtig, mooie kwaliteit.
  Loot graag mee voor mijn man john

  En ik volgde u al op Twitter
  bloglovin
  Zojuist wel YouTube kanaal geabonneerd
  Facebook Jessica Jill John leidner
  Instagram
  En ooja en pinterest super leuk overigens zal zometeen weer eventjes kijken

  Veel liefs Yessica

 • Ik doe graag mee voor mijn man, erg mooi, zou super zijn om voor hem te winnen 🙂 🙂 Groetjes van, Anneliese de Waal

 • Mijn zoon is bijna twee meter lang.
  Het is inderdaad een probleem om een lekker ondershirt te kopen.
  Altijd die blote buik en rug.
  Als moeder wil je natuurlijk dat je zoon er netjes en lekker warm bij loopt 🙂
  Ik maak altijd reclame voor jullie , juist omdat ik weet hoe lastig het is
  Heb ook al een keertje bij jullie gekocht.
  Nu waag ik gratis een kansje 😉
  Groetjes en ga zo door met jullie fijne bedrijf !

 • ik zo mijn vader er mee verrassen we hebben laatst samen zijn kast op geruimd en veel weg gedaan wat niet meer mooie was maar hebben het wel een 2de leven gegeven door de kleding in de kleding zak te doen voor het goede doel

 • Voor mijn man die het prettig vind overal een t-shirt onder te dragenmaar niet alle stoffen prettig vind zitten. Maat S

 • Mijn vriend is een grote fan van witte t-shirts. Het nadeel vind ik altijd dat je ze vaak moet wassen en dan door mindere kwaliteit een stuk kleiner kunnen worden. Graag zou ik hem deze Girav-shirts uit willen laten proberen.

 • Mijn man omdat hij toevallig bijna jarig is en inmiddels nog maar 2 niet kapotte en verkleurde shirts heeft die hij ook naar z,n werk draagt

 • Girav maakt echte kwaliteitsshirts dus ik weet dat ik mijn man hier echt een plezier mee zou doen. Hij klaagt vaak over z’n witte shirts en dan is dit echt een uitkomst!

 • Mijn man heeft eisen:
  Een ondershirt met de juiste hals, de goede kleur, goed zitten en het liefst naadloos!
  Ik vind het dan weer zijn als het goed zweet opneemt.
  Kan je ons blij maken?

 • Heel graag voor mijn man. Met zijn lange en slanke figuur is kleding of te kort of te wijd. Inmiddels kopen we alleen nog maar kleding voor hem voor lange mensen, ook al zijn die vaak net wat duurder, het staat echt mooier! Al verschillende kledingstukken van girav in huis, maar nog geen ondershirts. Het zou heel fijn zijn om deze ook te kunnen proberen.

 • Ik doe mee voor mijn man! Hij koopt echt al zijn shirts bij Girav, want niets anders past!
  We hopen dat ze ooit nog met een broekenlijn komen haha, misschien kan hij daar dan ook voor slagen…

 • Ik zou het graag voor mijn vriend winnen. Hij draagt vaak witte ondershirts en met Girav weet je zeker dat het kwaliteit is dat ook nog eens goed past. Ik weet zeker dat hij dit een erg leuk cadeau zou vinden.

 • Ik doe heel graag mee voor mijn man. Hij klaagt altijd dat de witte shirts uit z’n broek schieten omdat ze te kort zijn. Hopelijk is dat afgelopen met deze shirts van Girav!

 • Voor mijzelf. Volgens mijn vrouw zijn mijn shirts net te kort waardoor deze niet in de broek blijven zitten… Door deze shirts zie ik er weer netjes uit!

 • Doe ook graag mee voor mijn man. De meeste shirts zijn ook te kort voor hem. Zou hem dus graag verrassen met een lekker warme passende shirt, geen blote onderrug meer.

 • Ik loot heel graag mee, ook mijn man draagt dagelijks een shirt onder zijn overhemden. Dat scheelt heel veel lastige vlekken in de was. Maar veel shirtjes kleden niet zo mooi strak af en dat is iets wat ik wel vind dat het moet onder een overhemd.

 • OOOH, daar zou ik mijn zoon echt heel erg blij mee maken. Hij is 1.98 m lang en maakt vaak grapjes over zijn shirts en hemden die hij ‘buiktruitjes’ noemt. Het is echt lastig om goed passende kleding voor hem te vinden en daarom vindt hij het ook helemaal niet leuk om te shoppen. Nieuwe shirts zijn dan ook geen grote luxe, want wat hem past draagt hij constant en is dan ook versleten. Ik weet zeker dat hij heel erg blij zal zijn met nieuwe shirts. Het zou een grote verrassing zijn.

  Natuurlijk wens ik je een heel mooie bruiloft, met heel veel liefde en plezier!

 • Ik doe graag mee voor mijn man. Lang bovenlijf en korte beentjes. En ALTIJD zijn shirt die uit zn broek piept. Dan piept hij weer dat hij een koude rug heeft.
  Ik had al vaker van Girav gehoord, maar het was er nog n ooit van gekomen.

  Mijn man duimt heel hard mee!

 • Ik doe graag mee voor mijn man die met zijn 211 flink wat langer is dan de gemiddelde persoon.
  Hij kan er wel een paar gebruiken.

 • Heel graag doe ik mee voor mijn man die vrijwilliger is bij onze plaatselijke zorgboerderij. Hij is veel in de weer met cliënten en dieren en met zijn lange lijf is het altijd lastig om shirts te vinden die zijn rug tijdens het werken blijven bedekken.

 • Mijn vriend draagt onder zijn overhemd altijd dit soort shirts. Ze worden gelig en slijten, dus het is tijd voor vervanging 😉

 • Prachtige en lange shirts, Miranda!
  Iets voor mijn slanke, maar 1,86 lange zoon..

  Staat je (bijna-)echtgenoot erg mooi..

  Mooie trouwdag op 1 maart !
  Nog maar 2 weekjes

 • Voor mijn man. Hij heeft een lange rug en korte benen… dus de meeste truien zijn te kort en bij shirts gaat het meestal het eerste halfuur goed en daarna wipt zijn shirt uit zijn broek. Ik zou hem deze dus erg graag laten uitproberen.

 • Ik doe graag mee voor mijn man. Hij draagt zulke shirts dagelijks onder een trui of overhemd en nieuwe exemplaren zijn wel welkom. Een poging waard lijkt me!

 • Mijn man draagt altijd overhemden met een ondershirt! Ideaal en lekker warm. Graag doe ik aan deze superverloting mee.

 • In mei gaan wij trouwen en afgelopen zaterdag heeft hij zijn trouwpak uitgezocht. Hij vertelde dat hij ook nog ondershirts nodig heeft. Ik zou daarom heel graag willen winnen voor hem. Dan heeft hij eindelijk een lang t-shirt aan zonder dat het boven zijn broek stopt en een blote rug heeft. Hij moet er net als ik 100% mooi uitzien

 • Ik doe graag mee voor mijn man!

  Het is lastig om langere fijne shirts te vinden in een normale maat. Hij vind ze al snel tekort. Hij heeft ze graag wat langer met bukken.

 • Ik zou hier heel graag mijn volwassen zoon mee willen verrassen, zodat hij eindelijk eens geen blote rug heeft

 • Mijn man heeft er een enorme hekel aan dat als hij bukt zijn rug ongewild een stukje ontbloot wordt! En helaas moet hij zich in het onderhoudswerk vaak in allerlei standen wringen, met een koude rug tot gevolg. Om aan dit ongemak een eind te maken doe ik graag mee aan deze fijne actie!

 • Voor onze zoon lang en smal wil ik deze graag winnen zeer benieuwd of dit shirt onder een overhemd voor hem wel netjes zit

 • Ik zou graag mijn man verassen hiermee. Afgelopen maand alle kasten opgeruimd en hij heeft echt nieuwe kleding nodig. Dit zou superleuk zijn!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics