Thuisleven.com
Restaurant The Fresh Factory
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Uit eten > The Fresh Factory – Uiterst Fresh!

The Fresh Factory – Uiterst Fresh!

Als je terugdenkt aan je vakantie, waar denk je dan het vaakst aan? Het strand? De disco waar je iedere avond naar toe ging? Of toch eerder een museum wat je super interessant vond? Een beetje van alles neem ik aan. Ik denk wel eens graag terug aan de plekken waar ik het bijzonder lekker gegeten heb. Zeker als het na een leuke dag was waarop we iets leuks en nieuws gedaan hebben. Per slot van rekening is je stam restaurant misschien wel heel lekker, maar wellicht wat minder spannend.

Top eetgelegenheid van 2020

In deze coronacrisis zag onze vakantie er sowieso anders uit dan normaal. Waar we normaal enige weken in het warme Italië verbrengen (waar het eten altijd goed is), besloten we dit jaar thuis te blijven en allerlei mooie plekken in ons land aan te doen. En om het interessant te houden ook om op verschillende plekken te eten. Zo kwamen we uit bij Katwijk aan Zee uit bij “De Frietbar” waar we op een hele leuke, opvallende manier een “family-bucket” konden bestellen die inderdaad groot genoeg was voor een gezin van 6. Ook in Meersen vonden we een restaurant genaamd “de Nachtegaal” waar we een “gewone lekkere maaltijd” kregen maar dan in een bijzonder stukje Limburgs landschap. Ook erg genieten. Maar de absolute topper van deze zomer was toch echt wel “The Fresh Factory” in Nijmegen.

The Fresh Factory - bestelproces
Bestelproces

Nieuw, gezond, en vooral “Fresh”!

Ik weet soms niet hoe Miranda met al deze samenwerkingen op de proppen komt, maar deze Fresh Factory was een schot in de roos voor het hele gezin. Na een bezoek aan het zeer interessante Valkhof museum in Nijmegen, werden wij uitgenodigd om de nieuwe werkwijze en formule van deze “salade bar van de 21ste eeuw” eens uit te proberen. En het woord salade bar doet geen eer aan The Fresh Factory. Want het is veel meer dan een salade bar. Maar meer daarover later. Eerst het concept. The Fresh Factory koppelt namelijk een digitaal bestelsysteem aan een veelzijdigheid aan alleen maar gezonde en verse keuzemogelijkheden. Net zoals bij het alom bekende fast food restaurant met de gouden boogjes, kun je bij The Fresh Factory via een touchscreen je bestelling invoeren. Echter in tegenstelling tot een fast food restaurant, bestel je bij The Fresh Factory alleen maar verse, gezonde en lekker ingrediënten voor de lekkerste salade die je ooit gehad hebt.

De keuze is reuze

The Fresh Factory restaurant

Om te beginnen kun je het formaat van je salade kiezen, klein, medium en groot. Daarnaast kun je verschillende extra ingrediënten kiezen. Afhankelijk van de grootte van je salade kun je 3 of 4 extra ingrediënten toevoegen om je lekker salade af te maken. Wil je er meer, geen probleem. Het systeem houdt bij wat je graag wilt, en stelt je salade met een tip van je vinger zo samen. Niet moeilijk zou je zeggen. Maar laat je niet misleiden, door de enorme keuze aan ingrediënten is de keuze reuze. Om nog maar niet te spreken van de topings en dressings die er nog bij komen. En heb ik de smoothies al genoemd? Deze worden bij bestelling vers voor je gemaakt. En mocht je nog een klein beetje honger hebben, dan kun je ook een bakje heerlijk gezond “fingerfood” als voorgerecht bestellen. Dit zijn reepjes wortel of komkommer met een keuzemogelijkheid aan sausjes. Het aantal mogelijkheden is volgens de vriendelijke eigenaar die ons te woord stond bijna eindeloos.

Precies goed

Wij mochten bij ons bezoek niet alleen een lekkere salade bestellen, maar kregen ook een keuze aan smoothies aangeboden alsook de overheerlijke voorgerechtjes terwijl wij wachtten op de bestelling. Het moge duidelijk zijn dan The Fresh Factory voor ons de top eetgelegenheid was van deze zomer. Ook het frisse, schone lokaal waar de salade bar zich bevind is smaakvol ingericht met veel oog voor detail en vooral veel groen. Precies goed! Zelfs onze vier tieners die wel van junkfood houden, vinden het jammer dat Nijmegen niet om de hoek ligt, want dan zouden ze er met liefde en plezier geregeld met ons naar toe gaan. Dus hou je van lekker en vooral gezond, bezoek dan als je in Nijmegen bent zeker The Fresh Factory in het centrum van de stad.

Wat is jou favoriete restaurant van deze zomer?

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics