Thuisleven.com
SNURK beddengoed
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Slaapkamer > SNURK beddengoed voor tieners én volwassenen

SNURK beddengoed voor tieners én volwassenen

SNURK for horizontal living volg ik al jaren om het leuke beddengoed met die fotoprints. Fantastisch als je kind arts, koningin of voetballer wil worden. Of idolaat van dinosaurus of eenhoorns is. Ik was blij verheugd om te vernemen dat SNURK ook beddengoed voor tieners en volwassenen aanbied. En dat met dezelfde kwaliteit fotoprints als ik van hen gewend ben.

SNURK beddengoed voor tieners

Nu de meisjes al weer wat ouder zijn, ontwikkelen ze meer en meer een eigen smaak. En over smaak valt niet te twisten. Omdat we van SNURK een dekbedovertrek uit mogen kiezen, ben ik eigenlijk zeer benieuwd wat de tiener uit zou kiezen. De fotoprints met beroepen en dieren vallen zo te zien al snel af. Dat scrolt ze wat heen en weer tussen bloemen, een breiwerk en beddengoed met strepen. Regelmatig zoomt ze in op de print en bekijkt de bijgevoegde sfeerfoto’s. Dan zegt ze plots heel gedecideerd dat ze het ‘Twirre Cool Grey’ beddengoed erg mooi vind. Ze geeft aan dat het goed past bij het thema dat ze in haar slaapkamer heeft met wit, grijs en zilver. Niets geen keuzestress meer!

SNURK beddegoed Twirre Cool Grey
De foto heeft ze zelf gemaakt

SNURK 2 persoons dekbedovertrekken

Nu is het onze beurt. Je zou denken dat we binnen het botanische thema in onze slaapkamer snel kunnen slagen voor een 2 persoons dekbedovertrek. Niets is minder waar, want zelfs binnen dit ‘Natuur” thema is er veel keuze bij SNURK. We besluiten om aan te sluiten bij de overheersende kleuren op onze slaapkamer. Dit zijn de kleuren muisgrijs, felblauw en mintgroen. En niet onbelangrijk. ons bed is bruin van kleur en de gordijnen hebben een donker bladeren patroon. De beschikbare overtrekken die hier een extra kleur aan toevoegen vallen af. Dit om te voorkomen dat het een ratjetoe wordt. Al snel blijft er de keuze tussen twee dekbedovertrekken over. De ‘Green Forest’ heeft een zwarte ondergrond en de Palm Beach een witte. De doorslag geeft het bruin van de palmboomstammen, dit sluit naadloos aan bij de kleur van ons bed.

SNURK Palm overtrek met lange instopstrook
Check die lange instopstrook

Meer over SNURK beddengoed

Het SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% biologisch katoen, Oeko-Tex gecertificeerd. Afhankelijk van de print wordt uitsluitend perkal en perkaline katoen gebruikt. Deze weefseldichtheid is hoog en dat maakt dat het beddengoed naast duurzaam ook zachter en soepeler aanvoelt. Je kunt door de anti-krimp behandeling de overtrek in de droger drogen. Doe dit voor het langdurig behoud van je print wel binnenstebuiten.

Onze ervaring

De dekbedovertrek is ingepakt met een wasinstructie en bevat alle informatie over de herkomst van het product. De achterkant van de pakbon is opgesierd met één van de prints. Dat oog voor detail vind ik wel kenmerkend voor SNURK.
Naast twee bijpassende kussenslopen heeft de dekbedovertrek een grote instopstrook van wel 60 cm. Ik ben daar dolblij mee, want we trekken het dekbed wel eens te hoog op met koude voeten als resultaat. De print is prachtig, bijna levensechte palmen wuiven ons tegemoet. Het lijkt wel of we op vakantie zijn. De onderzijde heeft nauwelijks zichtbare stipjes dat doorbreekt het wit. Het katoen voelt heerlijk zacht maar stevig aan. Tijdens de warme nachten voelt het koel aan en tijdens de koude nachten juist behaaglijk. We zijn erg blij met ons SNURK beddengoed.

Lees ook:

Heb jij een leuke print op je beddengoed?

*Voor het schrijven van dit artikel heb ik reviewexemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics