De beste sim only aanbieding.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Sim-only abonnementen: de beste deal voor mobiele gebruikers?

Sim-only abonnementen: de beste deal voor mobiele gebruikers?

Sim only abonnementen zijn steeds populairder aan het worden. Dit komt door de vele voordelen die ze met zich meebrengen. Zo zijn ze vaak goedkoper dan abonnementen met een toestel en bieden ze meer flexibiliteit. Sim only abonnementen zijn echter niet altijd de beste deal. Soms kan het namelijk voordeliger zijn om een abonnement met een toestel te nemen. Het is dan ook verstandig om goed te vergelijken voordat je van een sim only aanbieding gebruik maakt.

Sim Only abonnement

Sim only abonnementen zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn abonnementen met onbeperkt bellen en sms’en en abonnementen met een beperkt aantal minuten en sms’jes. Er zijn ook abonnementen met internet en abonnementen zonder internet. Welk abonnement je kiest, hangt helemaal af van je eigen gebruik. Als je weinig belt en sms’t, is een abonnement met weinig minuten en sms’jes vaak voldoende. Als je veel belt of sms’t, kan het voordeliger zijn om voor onbeperkt te gaan.

Internet

Internet is tegenwoordig ook onmisbaar voor velen. Als je vaak gebruik maakt van social media, of gewoon veel online shopt, is een abonnement met internet een must. Er zijn abonnementen met 5G-internet, maar 4G is vaak voldoende. Het is namelijk niet zo snel als 5G, maar wel goedkoper. En de telefoonkosten zijn toch een maandelijks terugkerende kostenpost. Lees meer over besparen op de vaste lasten in energie en gas besparende tips.

Roaming

Als je regelmatig naar het buitenland gaat, is het ook verstandig om een abonnement met roaming te nemen. Dan kun je gewoon je abonnement gebruiken in het buitenland, zonder dat je extra kosten maakt. Bij sommige abonnementen zitten de kosten voor roaming al inbegrepen, maar bij andere moet je ze apart bijbetalen.

Nieuw toestel of korting?

Als je een nieuw abonnement afsluit, krijg je vaak een nieuw toestel. Dit is echter niet altijd nodig. Als je toestel nog goed werkt en je bent er tevreden mee, is het verstandig om voor sim only te gaan. Dit is namelijk een stuk goedkoper dan een abonnement met een nieuw toestel. Bovendien kun je bij sommige aanbieders je huidige toestel gebruiken, zonder dat je een nieuw toestel hoeft aan te schaffen. Als je van een sim only aanbieding gebruikt maakt, krijg je vaak korting op je maandelijkse factuur. Dit geldt vooral als je voor onbeperkt belt of sms’t. Soms krijg je ook korting als je voor een abonnement met internet kiest. Kortingen kunnen oplopen tot wel 30 procent. Het is dus verstandig om goed te vergelijken voordat je een abonnement afsluit, zodat je de beste deal voor jouw situatie kunt vinden.

Sim only aanbiedingen vergelijken

Als je een sim only abonnement wilt afsluiten, is het verstandig om de aanbiedingen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit kan online, via een vergelijkingssite. Op een vergelijkingssite kun je verschillende aanbieders met elkaar vergelijken op prijs, aantal minuten, aantal sms’jes, internet, roaming en korting. Zo vind je gemakkelijk de beste Sim only aanbieding voor jouw situatie.

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van een goede sim only aanbieding?

Afbeelding van Shaun via Pixabay 

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics