Thuisleven.com
Rond vloerkleed op maat bestellen.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Vloer > Rond vloerkleed op maat bestellen

Rond vloerkleed op maat bestellen

Als je op zoek bent naar een onovertroffen collectie aan ronde vloerkleden, dan ben je bij Floorpassion aan het juiste adres. Deze vloerkledenwinkel heeft een ruim assortiment aan verschillende modellen vloerkleden, waaronder ronde vloerkleden. Voor elk type interieur of woonstijl is een prachtig vloerkleed te vinden, wat juist past in jouw persoonlijke woonstijl. Of je nu landelijk woont of juist een meer industriële inrichting hebt, een groot rond vloerkleed past overal bij. Het kan zelfs verrassend zijn hoezeer het verschillende ruimtes of onderdelen in je woning kan accentueren. Losse onderdelen in je interieur zijn hiermee namelijk eenvoudig te verbinden. Voor iedere woonwens is bij deze woongigant wel een speciaal vloerkleed te vinden. Rond, vierkant, rechthoekig, precies waarnaar je op zoek bent.

Kiezen voor een rond vloerkleed

Er zijn genoeg redenen om een rond vloerkleed te kiezen, boven een andere vorm. Zo creëer je een dynamisch geheel met een rond kleed en kun je diverse delen van je kamer combineren. Als je een ronde eet- of salontafel hebt, dan past een rond vloerkleed hier uiteraard goed bij. Je trekt zo de volledige aandacht naar dit deel van je woning en zeker als je geen aparte ruimtes hebt, kun je zo alsnog verschillende delen onderscheiden. Losse onderdelen binnen je interieur komen zo alsnog samen, terwijl elk onderdeel een uniek statement maakt. Een rond vloerkleed past ook uitstekend in een kinderkamer, waar het een speels effect zal hebben. Je kind kan hier eindeloos op spelen of liggen, waarbij het vloerkleed een speelse en dynamische uitstraling geeft aan de kinderkamer.

Ronde vloerkleden in verschillende maten

Ronde vloerkleden zijn in diverse verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar bij Floorpassion. Kies voor felle kleuren om een pittig en modern interieur te realiseren. Wanneer je meer kleur in je woonstijl wilt brengen, dan is een rond vloerkleed een uitstekende manier om dit te realiseren. Ronde vloerkleden kun je kiezen in verschillende soorten, zodat deze precies passen in je woonstijl. Kies voor een hoogpolig rond vloerkleed, of een rond sisal of wollen vloerkleed. Er zijn ook verschillende gemêleerde vloerkleden die extra kleur brengen in je interieur. Daarnaast kun je kiezen uit prachtige vintage ronde vloerkleden. Ruime keuze maakt het mogelijk om altijd het juiste ronde vloerkleed te vinden dat de gewenste uitstraling biedt voor jouw woonstijl.

Ronde vloerkleden voor woonruimtes

Elke woonruimte leent zich voor een rond vloerkleed. Of je nu een extra accent wilt plaatsen in de woon-, eet- of slaapkamer, een rond vloerkleed past overal. De vloerkleden zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar, waardoor je altijd de juiste maat vindt om een tafel of prominent kunstwerk te accentueren. Uiteraard past het vloerkleed ook uitstekend onder stoelen, zodat je altijd warme voeten hebt. Een zachte ondergrond mag in geen enkele woning ontbreken en is eenvoudig te realiseren met een rond vloerkleed in hoog- of laagpolig design. Bij Floorpassion vind je de perfecte match aan ronde vloerkleden en kun je online direct bepalen welke past bij jouw specifieke woonwensen.

Lees ook:

Heb jij een vloerkleed in huis?

Foto’s: Floorpassion.

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics