Selecteer een pagina

Altijd al eens Bliksem McQueen willen ontmoeten? Of Elsa, Anna en Olaf? Van 13 tot 30 december is dat mogelijk in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam, want Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden. Vier betoverende werelden in één geweldige ijsshow!

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Ik hoefde er niet lang over na te denken toen werd gevraagd wie er naar Disney on Ice zou willen. Ik weet nog goed die geweldige show van Holiday on Ice waar ik als kind naar toe ben geweest. En ik vond het fantastisch!
Bovendien leek mij deze show ook erg leuk voor Elin (4 jaar) die helemaal fan is van Frozen en andere prinsessen, maar ook heel graag naar Cars kijkt.

Waar gaat Disney on Ice – Betoverende Werelden over en welke Disneyfiguren ga je live op het ijs ontmoeten?

  • Een spannend avontuur op het ijs beleef je met Buzz Lightyear, Woody en Jess en de hele bende van Toy Story.
  • Duik samen met Ariël diep in de zee en reis met haar mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin.
  • Bliksem McQueen, Takel en de andere figuren uit Disney/Pixar’s Cars zullen over het ijs scheuren en geweldige stunts uithalen.
  • Ontdek hoe ware liefde het koninkrijk kan redden met Elsa, Anna, Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen.

En natuurlijk ontmoet je Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy!

Onze mening

Met z’n drieën gingen we vrijdagavond 15 december naar deze show. De eerste belevenis voor Elin was al dat we vanaf Meijersplein met de metro naar Zuidplein gingen. Bovendien gingen we op Zuidplein ook nog even een hapje eten, belevenis nummer twee. Toen moest de show nog beginnen. Eindelijk begon om 19:00 uur de show! Ik kan heel kort zijn over hoe wij het ervaren hebben. Het was in één woord FAN-TAS-TISCH! We hebben echt genoten van deze geweldige ijsshow waarin we de Disneyfiguren konden ontmoeten! En wat een prachtige dansen op het ijs! Heel knap! De klap op de vuurpijl vonden wij toch echt het gedeelte van Frozen! En mijn kleine wiebelkontje? Die heeft nog nooit zo lang achterelkaar stilgezeten! Dat zegt genoeg.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics