Thuisleven.com
Het land van Jezus
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Bijbel > Een tijd-reisgids naar het land van Jezus

Een tijd-reisgids naar het land van Jezus

Doe je goede wandelsandalen aan, zorg ervoor dat je sjekels op zak hebt! Neem dit boek mee en reis terug naar het jaar 50 na Christus.

Een tijd-reisgids naar het land van Jezus

Altijd al meer willen weten over het leven in Israël in het jaar 50 na Christus? Pak dit boek en ga op reis. Dit boek neemt je mee naar die tijd. Een handige reisgids die je brengt in de dorpen waar Jezus ook gelopen heeft.
Een reisgids met duidelijke landkaarten. Met toeristentips, nuttige informatie, aanraders en beste koopjes. En met weetjes over Jezus. Maak je liever een dagtocht in plaats van een rondreis? Ook dat kan. Er worden diverse tips gegeven voor dagtochten, naar diverse bekende Bijbelse plaatsen.
Deze reisgids bevat mooie illustraties waarop duidelijk wordt waar het stukje tekst over gaat.

Mijn mening

Dit boek is ontzettend mooi vormgegeven met diverse stukjes tekst, weetjes en tips. Het is origineel vormgegeven als een reisgids die je meeneemt als je op vakantie gaat. Het is een leerzaam boek; als je het boek gelezen hebt, dan weet je alles over de tijd 50 jaar na Christus. Je leert over de steden en dorpen, de beroepen, dieren, planten, gewoontes en tradities, verhalen over Jezus, en nog veel meer. De vele platen in het boek geven ook een duidelijk beeld van hoe iets eruit ziet. De landkaarten geven aan waar een plaats ligt. En zo is het een heel duidelijk en compleet boek, zeer geschikt voor kinderen.

Dit boek is daarom een leuk cadeau als afscheid van een basisschool of van de kindernevendienst. Of een leuk cadeau voor als je meer wilt weten over de tijd van Jezus. Ook voor volwassenen is het een leerzaam boek! Want op een kinderlijk eenvoudige manier wordt alles uitgelegd en beschreven.

Productinformatie

Titel: Een tijd-reisgids naar het land van Jezus
Auteur: Peter Martin
Illustrators: Dave Smith en Emmanuel Cerisier
Uitgeverij: Kwintessens & Ark Media
Uitvoering: Hardcover
Aantal bladzijdes: 64
ISBN: 9789057884948
Verschijningsjaar: 2017
Prijs: Voor € 12,50 hier te koop. Hier vind je ook een inkijkexemplaar.

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics