Thuisleven.com
Raak! Album presentatie in de Efteling
Thuisleven.com > Entertainment > Muziek > Raak! Album presentatie in de Efteling

Raak! Album presentatie in de Efteling

Raak! Ik moest even nadenken, ken ik die niet? Na bij de kinderen te hebben geïnformeerd weet ik het weer. We hebben ze zelfs al een keer gezien. Op 3 januari dit jaar op vakantie in een huisje in een mooi park, waar ze toen de nieuwjaarsplons presenteerden. De kinderen wilde hen graag weer eens zien en toen ik onderweg vertelde waar we ze zouden gaan zien was het feest helemaal compleet.

“Het is Raak!” in de Efteling

Op woensdag 5 juli presenteerde de meisjes van Raak hun nieuwe album “Het is Raak!” in de Efteling. Op het witte paard plein in de Efteling mogen we de album presentatie van Raak bewonderen. Ze worden aangekondigd door het radioprogramma van de Efteling, DJ Arnoud en DJ Mark zijn erbij. Het eerste liedje dat Raak ten gehore brengt is ‘Het is Raak’. Daarna komt het nummer ‘Mijn Prins’. Ze maken er een hele leuke show van en de kinderen dansen en zingen lekker mee. Het wordt steeds drukker op het pleintje. We hebben genoten!

Raak! Album presentatie in de Efteling

De meiden groep Raak! bestaat uit drie leuke meisjes, genaamd Nouk, Daan en Sharon. De kinderen kennen hen van RTL Telekids en ik moet bekennen, de eerste liedjes zijn zo mee te zingen. De nieuwe nummers worden vandaag voor het eerst gepresenteerd.
In april werd al een nummer gelanceerd dat ‘Koningsdag heet’, een nummer speciaal voor Koningsdag i.s.m. de Telekids Musicalschool.

Het is weer raak

Op het nieuwe album ‘Het is weer raak!’ staan 20 nummers:
Het is weer raak
Sprookjesbal
Kippenvel
Valentijn
Huli Tiki Wau
Mijn prins
Hieperdepiep Hoeraak
Mama
Een stap
Koningsdag
en alle meezing versies

Raak! Album presentatie in de Efteling

Na het optrteden is er ruim de tijd voor een meet-and-greet met al hun jonge fans.  Tuurlijk willen de kinderen wel met hen op de foto en ze krijgen een mooie vlag, ballon en de CD. Zo kunnen we straks op de terugweg in de auto nog nagenieten van hun optreden. Het zijn stuk voor stuk hele vrolijke makkelijk mee te zingen liedjes. Met ook een mooie ballade over mama. ‘Huli Tiki Wau’ heeft ook een heel tropisch dansje dat we thuis nog maar flink moeten oefenen. Heel handig, het album heeft een meezingboekje met alle teksten.

Sinds kort hebben de meiden een eigen radio-programma op Efteling Kids Radio. Elke zaterdag- en zondagochtend zijn ze te horen van 11.00 tot 12.00 uur. Ze draaien leuke liedjes, vertellen mooie sprookjes en elke week besteden ze aandacht aan jarige luisteraars.

Lees ook:

Gaan jullie ook lekker luisteren en zingen?

*Voor deze albumpresentatie hebben we een uitnodiging ontvangen*

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics