Thuisleven.com
OppoSuits
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Huwelijk > OppoSuits een pak om in te trouwen……….

OppoSuits een pak om in te trouwen……….

Voor Thuisleven mocht ik een blog schrijven over een product van OppoSuits.  Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. We hebben twee pleegzoontjes van 3 en 6 jaar die met feestdagen graag in een pak lopen. Dat komt natuurlijk omdat ik graag met ze shop en ze leuk wil kleden. Met kerst hadden ze zo een kostuum aan met een kerstprintje. Dit was van een budgetwinkel en bijbehorende kwaliteit.

OppoSuits

Op de site van OppoSuits word ik makkelijk naar de kostuums voor jongens geleid. De pakken van OppoSuits zijn van een goede kwaliteit en in een mooie pasvorm. Naast pakken voor heren en dames zijn er dus pakken voor jongens in de leeftijd van 2 tot en met 16 jaar. OppoSuits maakt pakken in mooie printen en ik ben blij verrast. Naast mooie kerstpakken zijn er ook effen gekleurde pakken, maar ook pakken met ijsjes en sterren en strepen.

Lumberjack pak van OppoSuits

Bij de Kerstpakken ontdek ik mijn van kinds af aan geliefde print, de Schotse ruit. Dit pak heet de Lumberjack en kost 49.95. De volgende dag  komt er een pakket met een mooie doos. Deze lijkt op een platte stevige schoenendoos en op de voorkant zie ik  een foto van een model met het pak aan. Alles zit in vloeipapier en bij elk pak zit een stropdas. Deze is met een clip handig aan een overhemd te klemmen. In de doos zit ook een briefje met was adviezen. Het geheel maakt een aantrekkelijke indruk.  Ik heb een pak in maat 98-104 ontvangen. Het openen van de doos is al een feestje en ik voel meteen de kwaliteit van het pak. De jongens komen meteen kijken en willen ondanks het warme weer wel op de foto. Ik zal dit pak later voor een speciale gelegenheid gebruiken. Hun opa heeft mij ten huwelijk gevraagd en wat is er nu mooier dan bruidsjonker zijn in een pak van OppoSuits?

Onze ervaring met het pak van OppoSuits

We combineren het pak met een blauw overhemd en gaan voor casual schoenen. Ik pas het pak bij beide jongens. Bij de oudste zit het iets kort maar dat staat juist leuk. Hij begint meteen te swingen. Het geheel doet mij aan de sfeer van de Beatles denken dus ik snap hem wel. De jongste kan niet wachten en wil ook op de foto. Hij bukt en draait als een volleerd model. De broek zit hem iets ruim. Ik vind dat het pak wel groot valt en zou iedereen adviseren een maatje kleiner te nemen. Het staat echter wel goed en voordeel is dat we er na de bruiloft nog zeker twee school Kerstdiners mee kunnen pronken. Mijn oudere kinderen reageren ook positief en bekijken de website.

Tijdens een reis door Azie is het idee van OppoSuits ontstaan. Nu leveren zij wereldwijd pakken aan retailers en consumenten. De kernwaarden van dit bedrijf staan voor hoge kwaliteit en lage prijzen. Van mij mag daar nog de vrolijke en feestelijke uitstraling bij. Wij zullen dan ook voor onze nog te plannen bruiloft een pak voor ons tweede pleegzoontje bestellen. Samendoen met zo een mooi pak is niets. Op de website kom ik in de maat van mijn verloofde een pak tegen met een ananas print en een korte broek. Zou dit iets zijn voor mijn bruidegom………?
In mijn eigen maat kom ik mantelpakken tegen voor Kerst, Carnaval maar ook voor een vrijgezellenfeest. Tot mijn verrassing zie ik ook een pak in de Lumberjack ruit. Wellicht zien jullie deze juf tijdens haar Kerstdiner op school hierin stralen.

Ik ben OppoSuits dankbaar voor het review exemplaar. Wij zullen hier zeker veel gebruik van maken en zeker nog een bestelling doen. De dag na het maken van dit review vertrekken wij op vakantie. Ik zie dat mijn oudste pleegzoon het pak heeft klaargelegd. Voor de kinderdisco zoals hij zelf heeft bedacht…

Ik zeg… allemaal in een pak van OppoSuits!

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics