Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Tassen etc. > Norländer Vintage Canvas Weekendtas

Norländer Vintage Canvas Weekendtas

Eerder schreef Patricia een review over de Norländer-Whashed Kraft Duffelbag en Backpack. Dit keer aan mij de eer een eerlijk verslag over de Norländer Vintage Canvas Weekendtas Groen te schrijven voor Voordeligproduct.nl. En ik kreeg ook een bijpassende toilettas cadeau.

Weekendje weg

We gaan wel eens een weekendje weg. Dan zijn we er eens helemaal tussenuit. Als je in of rond huis blijft is er namelijk altijd wel iets te doen en kom je niet aan je rust. We vonden voor onze dochters een koffer op rolletjes in drie verschillende kleuren natuurlijk. Die mag vol gepropt worden met kleding en knuffels en dan is de achterbak al aardig gevuld. Voor mezelf zocht ik een weekendtas, omdat deze flexibeler in gebruik is dan een koffer. Een weekendtas past altijd wel in de auto en is ook tijdens de vakantie te gebruiken bij een uitstapje.

Norländer Vintage Canvas Weekendtas

Het formaat van deze Norländer weekendtas is ideaal met 56 centimeter. Niet te groot en niet te klein. Alles wat ik nodig heb tijdens een weekendje weg past in het hoofdvak. Achter de rits zijn de pasjes en (reserverings-) paperassen te bewaren. Naast twee brede draaghengels heeft de tas ook een losse, verstelbare schouderbeugel. Het hoofdvak is gevoerd met een zwarte soort waterafstotende stof die ik nog ken uit mijn waterpolotijd, het natte vak. Dit geeft deze weekendtas gelijk een tweede functie, in het vervolg is het ook onze vrij-zwem-tas. Er passen gemakkelijk vier handdoeken en badpakken in.
De weekendtas heeft geen bodemplaat, wel verstevigde naden en is dus werkelijk heel flexibel.

Wat vind ik van de Norländer Weekendtas?

Ik houd van het olijfkleurige groen, het past bij veel van mijn kledingstukken. Helemaal leuk dat er een bijpassende toilettas verkrijgbaar is. De canvas reistas is ook in grijs of blauw verkrijgbaar trouwens. De stof aan de buitenzijde voelt stug aan en geeft een stevig gevoel. Het lipje aan de rits maakt dat het vak eenvoudig te openen of sluiten is. Het draagcomfort is prima, dus ik zie mezelf wel lopen van de receptie naar ons vakantiehuisje. Wanneer gaan we…?

Lees ook:

Maak jij gebruik van een speciale tas voor een weekendje weg?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik gebruik meestal een sporttas aangezien dat lekker inpakt maar ook overal in de auto te plaatsen is 🙂

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics