Thuisleven.com
Nagelset Nail-a-Peel Deluxe
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Nagelset Nail-a-Peel Deluxe 80-delig

Nagelset Nail-a-Peel Deluxe 80-delig

De meeste meisjes houden van mooie nagels en nagels lakken. Zo ook hier in huis. Onze dochter wil heel graag mooie nagels. Hoe leuk is het dan als je zelf je nep nagels kan lakken en versieren. Dus de Nagelset Nail-a-Peel Deluxe kwam voorbij en trok dus de aandacht.

Inhoud Nagelset Nail-a-Peel Deluxe

Nagelset Nail-a-Peel Deluxe

8 Flesjes gellak / glitters
60 Nagels
1 Pincet
1 Vijl
3 Lakpenselen
5 Spuitdoppen
1 Set ontwerpsjablonen
1 Nagelfolie

En een duidelijke beschrijving hoe het product gebruikt moet worden. Het enige wat je zelf moet pakken is een nat doekje wat het gebruik makkelijker maakt.

Hoe maak je de nagels?

Als eerste dek je je werkblad af waar je aan werkt want de gellak is niet overal van af te krijgen.

 1. Kies een nagelschijf, je kan kiezen uit drie kleuren;
 2. Maak de gellakken open door de afdek dop eraf te halen en het ontwerppunt erop te draaien zodat je kan beginnen. Spuit een beetje op je nagelschijf en daarna kan je beginnen met lakken;
 3. Als de lak droog is kan je een tweede laag aanbrengen voor de versiering. Je kan een ontwerp erop maken die je met de gel mat vormen hebt gemaakt of de nagellak confetti/glitters erop. Natuurlijk kan je er ook een motiefje op maken met een andere kleur nagel gel lak. Daarna moet je het weer laten drogen;
 4. Ben je tevreden over je ontwerp kan je de nagel van de nagelschijf afbreken, door het heen en weer te bewegen. Er blijft dan een klein scherp puntje aan de onderkant van de nagel en die vijl je er met de bijgeleverde vijl zo af;
 5. Nu plak je een nagel folie op je eigen nagel en bevestig je eigen versierde nagel erop, en shinen maar!;
 6. Alles gellakken moeten weer goed opgeruimd worden door de afdek dop er weer op te doen en de kwastjes er goed schoon te maken zodat je de volgende keer er weer plezier van hebt.

Als je de nagels niet leuk meer vindt kan je de gellak verwijderen door het er voorzichtig vanaf te trekken.

Onze ervaring met de Nail-a-Peel Deluxe

Nagelset Nail-a-Peel Deluxe

Het zag er toen wij het gingen openmaken allemaal super leuk en mooi uit. Wel schrok ik even van de achterkant waar staat dat het heel slecht is voor het milieu (is logisch natuurlijk) en dan het veel irritatie voor je ogen oplevert, dus daar moet je goed opletten.
Van het opmaken van de kleurtjes gellak werden de meiden erg enthousiast: roze, paars, licht groen en gouden glitters! Dus alles klaargelegd, ieder zijn eigen nagelschijf en het versieren kan beginnen. De oudste wilde er graag één namaken van het voorbeeldenkaartje, maar dat was wel heel moeilijk. Het uitsmeren van de nagellak is best lastig want het is een soort van een beetje te dik. Ook hebben wij het nagelsjabloon gebruikt. De meiden wilde sommige nagels in twee kleuren en dat ging best goed. Je moet wel geduld hebben, want het drogen duurt wel even. Het is even proberen hoe je met het pincet het figuurtje er heelhuids uit krijgt maar na een paar keer proberen lukte mij het wel. Voor de meiden was dat te moeilijk.

Nagelset Nail-a-Peel Deluxe

Het opplakken van de nagels gaat eigenlijk heel gemakkelijk en ze zitten best goed. Maar je moet wel even meten welke maat het beste bij je kind past, anders zijn ze veel te groot en te breed. Ze hadden alle nagels versierd en even later wilde ze weer wat anders, dus gellak eraf en opnieuw beginnen, super handig is dat, zeker ook als het ontwerp je niet aanstaat.

Eindoordeel Nail-a-Peel Deluxe

Pluspunten:

 • mooie kleuren
 • genoeg nagels en kwastjes
 • fijn dat er genoeg ontwerppunten zijn!
 • super handig het trechtertje voor terug doen van de nagelconfetti
 • Zeer duidelijke beschrijving
 • eindeloos variatie mogelijk

minpunten:

 • zit de afsluitdop er niet op droogt het snel uit (dit hadden wij al terwijl het nieuw uit de verpakking kwam)
 • lastig van andere voorwerpen af te krijgen als je knoeit
 • vindt het smeren van de nagellak niet fijn (te dik)

Nagelset Nail-a-Peel Deluxe

Al met al meer plus dan minpunten. Wel vind ik het echt voor oudere meiden met een goede fijne motoriek en vaste hand! Op veel webwinkels staat dat je het vanaf 6 jaar kan gebruiken, maar op de doos staat 8+ en ik denk dat je dat zeker wel moet zijn! Naast deze Deluxe set van MGA bestaan er ook starterssets van Nail-a-Peel.

Helemaal fan van Nail-a-Peel? Probeer dan ook eens de Gel-a-Peel.

* *wij hebben een review exemplaar voor dit blog ontvangen* *

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics