Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huisdieren > Lief Lifestyle in dierenaccessoires voor huisdieren

Lief Lifestyle in dierenaccessoires voor huisdieren

Ik ben grootgebracht met een huis vol huisdieren in alle soorten en maten. Van hamsters tot herdershonden, van geiten tot paarden. Ook ik wilde dat mijn kinderen een huisdier kregen. Om te leren hoe ze die moesten verzorgen, verantwoording leren en ook leren met de dood omgaan.

Mijn allereerste eigen hond is 14,5 jaar geworden. Deze had ik al voordat ik kinderen kreeg. Mijn oudste was 5 jaar toen ze overleed. Na een half jaar zonder hondje besloten we toch weer een hondje te kopen.

Ons hondje:

Ons hondje is een Yorkshire Terriër. Ze is nu 5 jaar oud en ze heet Ashley. Het is een super lief hondje, dat dol op is kinderen en wij op haar. Ze verhaart niet, maar ik moet haar wel geregeld haar vacht verzorgen. Op de foto van hiernaast is ze nog een puppy.

Ashley ligt graag op de bank, ik leg altijd een zachte deken voor haar neer en daar nestelt ze zich dan in slaapt dan bijna de hele dag totdat we weer thuiskomen.

Lief Lifestyle:

Gisteren ben ik met mijn dochters naar wat lokale tuincentra geweest om wat ideeën op te doen voor de kerst. De kerstshows zijn er altijd erg leuk. 1 tuincentra had zelfs een speurtocht. Zo kwamen wij ook langs de huisdieren afdeling. Na wat schattige konijntjes te hebben gezien, zag mijn oudste dochter een superleuke zachte mand van Lief Lifestyle voor Ashley liggen. In de kleur roze uiteraard.

Dat mandje moest natuurlijk gekocht worden en omdat ik toch wel een zwak heb voor Ashley en de kleur roze, streek ik over mijn hart. Ik moest snel doorlopen, want ze hadden nog allerlei andere leuke dingen van Lief Lifestyle zoals voerbakken. Dat was erg verleidelijk, maar ik beperkte het tot de hondenmand.

Bij thuiskomst werd het prijskaartje eraf geknipt en het mandje neergezet en net of ze wist dat het van haar was, ze stond op van de bank en ging in het mandje liggen slapen. Mijn dochters vonden dat natuurlijk geweldig.

Ik kende de naam Lief Lifestyle wel van kleding en huishoudelijke artikelen, maar ik had er nog nooit een huisdieren collectie van gezien, maar na wat neuzen op het internet bleek ik toch wel wat gemist te hebben. Voor diegene die huisdieren heeft, kijk er eens naar het zijn erg leuke producten.

Wie weet ligt er volgende maand wel wat nieuws voor Ashley onder de kerstboom.

Wie heeft er ook een huisdier?

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Ik heb een chihuahua en toevallig heeft ze het zelfde lief! Mandje, ik vond hem zo mooi. Voor de rest heeft zij schoteltjes, potten en bakjes van blond amsterdam, ook duur grapje maar heb ik voor haar over!

  • Oh, wat een lief en schattig hondje in een ook schattig mandje.
    Een plaatje, toch?
    Zelf hebben we een hond gehad, een Ierse Setter, erg lief en erg ondeugend!
    Wij hebben er van genoten, maar nu hoeft dat voor mij niet meer

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics