Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Klaar voor het nieuwe festival jaar!

Klaar voor het nieuwe festival jaar!

Na de feestdagen begint het bij mij al weer te kriebelen. Ik kijk uit naar een nieuw jaar vol met festivals, het liefst in de buitenlucht. Dit gevoel wordt al sneller dan mij lief is naar boven gehaald door berichten in de media van verschillende jubilerende festivals. Ook wordt van een aantal festivals gaandeweg al meer bekend over de line-up voor komend jaar. Of is zelfs de voorverkoop al gestart. Dan rijst de vraag wat er op mijn verlanglijstje staat? Ik surf naar Festival Supply voor de leukste cadeautips. Zelfs voor de feestdagen.

Fanny Packs

Fanny packs zijn reuze handig en dat niet alleen bij festivals. Onze dochters lopen weg met de leuke prints. Ze lopen fier op menig (kerst)markt in de rondte. Helemaal handig want hun knipje met geld en de fietssleutel passen er in. Naast de broodnodige elastiekjes, accessoires en andere meiden dingen. Bij onze oudste lijkt haar fanny pack wel een verzamelplek voor lege snoeppapiertjes. En deze heuptasjes zijn ook handig tijdens een fietstocht of bij andere dagjes weg.

Festival shirts

Waar ik in mijn jeugd een t-shirt kocht op het festival zelf. Liefst met het jaartal en de line-up er op. Een soort statement van ik-was-erbij. Koop ik nu liever festival shirts waarmee ik mijn stemming of mijn humor in kwijt kan. Denk aan teksten als “Niks keep kalm, gewoon gas er op!” Of van mijn favoriete festival drankje: witte wijn. Handig binnen ons groepje van pure bierdrinkers. “O ja, en een wijntje”, bij de bestelling aan de bar.

Festival outfits

En binnen de verzamelplek van festival outfits is het een waar paradijs van leuke spulletjes. Die festival bandjes draag ik als ik niet op let het hele jaar door. De bluetooth LED cap prijkt torenhoog op mijn verlanglijstje. Mijn boodschap is dan ter plaatse aan te passen aan de sfeer. Hilarisch als we weer eens een nieuw stopwoord binnen ons groepje oppikken. “Dat dus,” bijvoorbeeld. En mocht je nog een kerstmuts voor de kerstborrel op je werk nodig hebben. Wat dacht je dan van deze, want we hebben allemaal wel zo’n handtastelijke collega: Blijf van mij af!

Standaard benodigdheden

Allemaal leuk natuurlijk die spulletjes. Maar wat ik echt altijd meeneem naar een festival zijn oordopjes. Het blijft toch belangrijk om onze dochters en mijzelf te beschermen tegen de decibellen. Helemaal omdat we vaak in de buurt van de boxen te vinden zijn. Heerlijk die vibes door ons lijf en leden, dan kunnen we er weer een weekje met het gas er op tegen aan.

Lees ook:

Naar welk festival kijk jij reikhalzend uit? 

Bron uitgelichte afbeelding: Pixabay
Dit artikel is ontstaan binnen een samenwerking

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics